Napisano 27 Czerwiec 200420 l witam :) Zamieszczam mój wiekowy comix ponad roczek już posiada! Ciekaw jestem co o nim sądzicie. w PS roboione levele i desaturation oraz ramki. pozdrawiam
Napisano 27 Czerwiec 200420 l a cos aktualnego ...bo to strasznie nierowne jest i czuc mangowo amerykanskie wplywy heh...denerwujw mnie osobiscie ten brud stylizowany ...starasznie ginie calosc ...czytelnosc by sie w tym przydala czasami ci wychodzi ;) poz
Napisano 27 Czerwiec 200420 l sluchaj goscia bo to fachura ,mnie glowny bohater wyglada jak hitman 47 a na przedostatnim kawalku jak koles z dragon bóla :) nie znam sie na komiksie ale lubie poczytac i pooglodac, niektore ujecia wygladaja na plaskie jak papierowa scenografia i ten \"stylizowany brud\" faktycznie calosc traci przez niego
Napisano 27 Czerwiec 200420 l Calkiem, calkiem, wg mnie najlepsza jest strona tytulowa, szczegolnie ramka z samolotem przypadla mi do gustu :) Postacie srednio mi sie podobaja, glowny bohater to chyba jest hitman (ma kod kreskowy na karku) po praniu mozgu sadzac po tej plytce :D. Troche za duzo tekstu w niektorych miejscach, taki przegadany ten komiks i blad ortograficzny (mysle ze nie o takie \"morze\" ci chodzilo :) w ramce z przyjaciolmi
Napisano 30 Czerwiec 200420 l taa, wszedl do pociagu czlowiek z plytka na glowie... widac wyrazne obce wplywy na rysownika:) czuje przerysowywanie plansz z innych komiksow z kosmetycznymi zmianami:) miasto z pierwszych stron ma klimat, choc plaskie.
Napisano 30 Czerwiec 200420 l Usnac mozna, od czytania tego. Co do rysunkow to malo czytelne sa niektore. A najbardziej rozsmieszyl mnie ten focus:)
Napisano 30 Czerwiec 200420 l Wysłane przez hokusai czuje przerysowywanie plansz z innych komiksow z kosmetycznymi zmianami:) uważaj jak bzdury piszesz...albo popieraj je faktami...chyba że nie potrafisz...:/
Napisano 30 Czerwiec 200420 l Płaskie płaskie płaskie jak britni przed operacja. Anderton niczego sie nie nauczyles od ostatniego razu i nadal robisz te same bledy. Miasto moze i ma klimat, ale żes nawalił szczegółów tam gdzie ich nie trzeba, razi czytelnosc, a raczej jej brak.Kreska jest wszedzie identyczna, nie widze róznicy w sposobie rysowania budynku od rysowania postaci (ktorych charakter naciagany lub brak charakteru bowiem zadna postac niczym sie nie wyróznia, nawet pospolitoscią). Napracowales sie niemiłosiernie i za to dam Ci duzy plusik, bo wiem jak bolesne jest robienie komiksu. Niestety, kadry średnio przemyslane, wszystko sie ze soba zlewa i tak naprawde ciezko sie na to patrzy. O porporcjach postaci nie bede juz pisał. Brakuje Ci rysunku i to widac gołym okiem, porusyj lepiej ludzi na dworzu lub kolegów w szkole a dopiero później bierz sie za stylizacje(?) postaci. Rysowac,rysowac,rysowac!! EDIT:Ok niedopatrzyłem ze to ma juz roczek.To niepotrzebne skresic, pokaz cos recent. [Wyedytowany dnia 30-6-2004 > Tiger1313]
Napisano 3 Lipiec 200420 l Wysłane przez Phantom uważaj jak bzdury piszesz...albo popieraj je faktami...chyba że nie potrafisz...:/ eee no na obrone hokusai zamieszczam cos co od razu rzuca sie w oczy i nie chodzi o to ze to wlasnie z tego kadru zjechal czy nie bo to wszedzie sie powtarza ale zeby nie powielac sztampy....hokusai\'emu jak mniemam bardziej chodzilo o ogolny aspekt tego znaczenia jakim jest zbyt silne wzorowanie sie na gotowcach, ze tak ładnie powiem(mam nadzieje bo sie zblaznie buhaha) i tu moje skojarzenia ;) kazda manga ma to prawie heh no i niesmiertelny spawn(a raczej pobocza) a teraz cos konstruktywnego dla samego tworcy...radze dawac czasem oddech on jest o wiele bardziej efektowny niz najbardziej wydłubana praca poz ghost aaaa tiger i ty kolejny przeciwko mnie ??? (z ta britni to przesadziles heh ;P [Wyedytowany dnia 23-06-04 > little-ninja]
Napisano 3 Lipiec 200420 l A mnie siem nie podoba to, że w pierwszym obrazku napusy som po angielsku, a w drugim po polsku;) Ale technicznie mi się podoba- bardzo staranne. Tylko ten koleś z blachą na głowie, za każdym razem troche inaczej wygląda. Ale co do fabuły to nie mogę się wypowiedzieć, bo z 10 cześci mi się nie otwiera:( [Wyedytowany dnia 3-7-8995 w odległej galktyce > kolegaalek] [Wyedytowany dnia 3-7-2004 > kolegaalek]
Napisano 5 Lipiec 200420 l Komiks fajny chociaz rzeczywiscie brakuje mu czytelnosci. Jakos tak wszedzie jest cos naćkane i az mecza sie oczy jak che sie cos tego wylapac. Klimat ma i fabula niezla, ale ten gowny bohater.. za bardzo dragon ballowy. I ta plytka no glowie:D W kazdym badz razie mi sie podoba. (fajna ta scenka z gunami)