OnePack Napisano 11 Lipiec 2011 Napisano 11 Lipiec 2011 (edytowane) Cześć.Jest to jeden z pierwszych moich modeli i chciałem go pokazać na forum i dowiedzieć się czy coś jest źle lub coś w tym stylu.Proszę o komentarze Strzelba:http://img32.imageshack.us/img32/7854/shotgunbr.jpg Edytowane 21 Lipiec 2011 przez OnePack
mirach Napisano 11 Lipiec 2011 Napisano 11 Lipiec 2011 no cholera to juz naprawde musi byc prowokacja...
Orangegraphics Napisano 13 Lipiec 2011 Napisano 13 Lipiec 2011 musisz nam pokazać większą rozdzielczość bo na tym co dałeś zupełnie nic nie widać, żadnych detali
Hawk111 Napisano 17 Lipiec 2011 Napisano 17 Lipiec 2011 Pokaż z lepszego ujecia, na prezentacje modelu takiej broni to bym proponowął ujęcie z ,,profilu" i jakkies lepsze z perspektywy. Chociaż tutaj itak widac ze dosyć ubogi detal. Strzelba to wbrew pozorom nie tylko kolba i długa rurka. Wydłub tu cos jeszcze
OnePack Napisano 18 Lipiec 2011 Autor Napisano 18 Lipiec 2011 Robiłem w Mental Rayu.Później pokażę większą rozdzielczość.Jutro rano albo tak za 2 godzinki jakoś.
tweety Napisano 18 Lipiec 2011 Napisano 18 Lipiec 2011 Witam na forum. Wątek został przeniesiony do działu WIP. Na galerię finished trzeba odrobinę więcej popracować. Poznaj też zasady naszego forum: DOBRZE NAZWANE TEMATY. Porównaj z innymi tematami i przeczytaj zasady działu w którym temat zamieszczasz.
OnePack Napisano 21 Lipiec 2011 Autor Napisano 21 Lipiec 2011 Już zamieszczam zdjęcie.Przepraszam ale nie mogłem wcześniej. Uploaded with ImageShack.us
Vega Napisano 21 Lipiec 2011 Napisano 21 Lipiec 2011 Witam, proszę zmienić nazwę tematu na zgodną z regulaminem działu WIP. Nazwę tematu możesz zmienić edytując pierwszy post. Edycja -> Wyślij (Zaawansowane).
Rekomendowane odpowiedzi