Napisano 11 Lipiec 201113 l Cześć.Jest to jeden z pierwszych moich modeli i chciałem go pokazać na forum i dowiedzieć się czy coś jest źle lub coś w tym stylu.Proszę o komentarze Strzelba:http://img32.imageshack.us/img32/7854/shotgunbr.jpg Edytowane 21 Lipiec 201113 l przez OnePack
Napisano 13 Lipiec 201113 l musisz nam pokazać większą rozdzielczość bo na tym co dałeś zupełnie nic nie widać, żadnych detali
Napisano 17 Lipiec 201113 l Pokaż z lepszego ujecia, na prezentacje modelu takiej broni to bym proponowął ujęcie z ,,profilu" i jakkies lepsze z perspektywy. Chociaż tutaj itak widac ze dosyć ubogi detal. Strzelba to wbrew pozorom nie tylko kolba i długa rurka. Wydłub tu cos jeszcze
Napisano 18 Lipiec 201113 l Autor Robiłem w Mental Rayu.Później pokażę większą rozdzielczość.Jutro rano albo tak za 2 godzinki jakoś.
Napisano 18 Lipiec 201113 l Witam na forum. Wątek został przeniesiony do działu WIP. Na galerię finished trzeba odrobinę więcej popracować. Poznaj też zasady naszego forum: DOBRZE NAZWANE TEMATY. Porównaj z innymi tematami i przeczytaj zasady działu w którym temat zamieszczasz.
Napisano 21 Lipiec 201113 l Autor Już zamieszczam zdjęcie.Przepraszam ale nie mogłem wcześniej. Uploaded with ImageShack.us
Napisano 21 Lipiec 201113 l Witam, proszę zmienić nazwę tematu na zgodną z regulaminem działu WIP. Nazwę tematu możesz zmienić edytując pierwszy post. Edycja -> Wyślij (Zaawansowane).