THE MANYSH TRAFO Napisano 29 Czerwiec 2004 Napisano 29 Czerwiec 2004 Witka! Mam problem stworzyłem sobie strasznie obleśną morde i chciał bym ją wyteksturować tak by wyglądała jak najbardziej naturalnie ale coś kiepsko mi to idzie!czy macie jakiś pomysł na to a dwa jaki kolor dla skóry polecacie RGB bo niemoge trafic
Damian Napisano 30 Czerwiec 2004 Napisano 30 Czerwiec 2004 wyczyscilem ten wątek, bo pyskowki byly juz beznadziejne, ich autorzy maja sie pilnować tym razem. jak cos zobacze, bede groźniejszy ! ;)
THE MANYSH TRAFO Napisano 2 Lipiec 2004 Autor Napisano 2 Lipiec 2004 Chodzi mi o skóre ludzką jak ktoś ma jakieś ciekawe rozwiązania to Prosił bym bardzo aby sie podzielił 8-)
banan_men Napisano 2 Lipiec 2004 Napisano 2 Lipiec 2004 Jak masz FinalRendera i FinalShadery to tam jest swietny shader skóry Link
SansSerif Napisano 4 Lipiec 2004 Napisano 4 Lipiec 2004 maybe try this dude :D http://www.evermotion.org/forum/viewtopic.php?t=2284
THE MANYSH TRAFO Napisano 6 Lipiec 2004 Autor Napisano 6 Lipiec 2004 YO! SZERYF The topic or post you requested does not exist p.s i tak dziękuje 8-)
MF Napisano 6 Lipiec 2004 Napisano 6 Lipiec 2004 THE MANYSH TRAFO: Zaloguj sie najpierw na forum evermotion, a nastepnie kliknij w ten link ;)... pozdr.
THE MANYSH TRAFO Napisano 7 Lipiec 2004 Autor Napisano 7 Lipiec 2004 he he dzieki .........................no tak myslenie jest złotem 8-)
Rekomendowane odpowiedzi