Napisano 29 Czerwiec 200420 l Witka! Mam problem stworzyłem sobie strasznie obleśną morde i chciał bym ją wyteksturować tak by wyglądała jak najbardziej naturalnie ale coś kiepsko mi to idzie!czy macie jakiś pomysł na to a dwa jaki kolor dla skóry polecacie RGB bo niemoge trafic
Napisano 30 Czerwiec 200420 l wyczyscilem ten wątek, bo pyskowki byly juz beznadziejne, ich autorzy maja sie pilnować tym razem. jak cos zobacze, bede groźniejszy ! ;)
Napisano 2 Lipiec 200420 l Autor Chodzi mi o skóre ludzką jak ktoś ma jakieś ciekawe rozwiązania to Prosił bym bardzo aby sie podzielił 8-)
Napisano 2 Lipiec 200420 l Jak masz FinalRendera i FinalShadery to tam jest swietny shader skóry Link
Napisano 4 Lipiec 200420 l maybe try this dude :D http://www.evermotion.org/forum/viewtopic.php?t=2284
Napisano 6 Lipiec 200420 l Autor YO! SZERYF The topic or post you requested does not exist p.s i tak dziękuje 8-)
Napisano 6 Lipiec 200420 l THE MANYSH TRAFO: Zaloguj sie najpierw na forum evermotion, a nastepnie kliknij w ten link ;)... pozdr.
Napisano 7 Lipiec 200420 l Autor he he dzieki .........................no tak myslenie jest złotem 8-)