misiek4ever Napisano 1 Sierpień 2011 Napisano 1 Sierpień 2011 Witam. Jest to mój pierwszy post, jak i wizyta na tym forum. Mam mały problem z importowaniem elementów z jednego projektu do drugiego. A dokładnie : Z pewnego tuta tworzę podłoże z trawą. W pierwszej części miałem utworzyć źdźbło trawy, a w drugim podłoże. (te 2 rzeczy w dwóch oddzielnych plikach) Kiedy ukończyłem podłoże, miałem zrobić import źdźbła do właśnie tego pliku. Kliknąłem na import i żaden dostępny format nie był w formacie .MAX lub .chr . Zaznaczyłem "All files" i wybrałem trawę. Lecz wyskakują mi takie o to błędy w 3ds'ie : "No appropriate import module found" "Improper file format" I tyle ... Wiecie może o co chodzi ? Z góry dziękuje za pomoc
misiek4ever Napisano 1 Sierpień 2011 Autor Napisano 1 Sierpień 2011 Dziękuje bardzo :') Można zamknąć.
shadowsexpe Napisano 29 Marzec 2012 Napisano 29 Marzec 2012 (edytowane) Wiem ze to miesiace swietlane temu ale moze sie przyda dla potomności. Miałem podobny problem i pomogło zainstalowanie sp 2 do maxa jest do pobrania na ich stronie jak takze inne łatki chociazby do hotfix Pozdrawiam Edytowane 29 Marzec 2012 przez shadowsexpe
Rekomendowane odpowiedzi