adek Napisano 1 Sierpień 2011 Napisano 1 Sierpień 2011 Firma Maxon zapowiedziała dzisiaj wypuszczenie na rynek, już we wrześniu nowej wersji programu Cinema 4D R13. Zmian naprawdę sporo! Więcej w rozwinięciu... Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1912
skocu Napisano 1 Sierpień 2011 Napisano 1 Sierpień 2011 Rendering "Based on real camera properties..." brzmi fajnie, przydałby się jeszcze do niego physically based materiał.
Farafx Napisano 1 Sierpień 2011 Napisano 1 Sierpień 2011 Maxon się postarał :), a moja subskrypcja kończy się w sierpniu :/..
adek Napisano 1 Sierpień 2011 Autor Napisano 1 Sierpień 2011 Maxon się postarał :), a moja subskrypcja kończy się w sierpniu :/.. Przeżyłem to z Adobe. Kupiłem, któregoś CS'a, a dwa dni po zamówieniu pojawiła się informacja, że od dzisiaj zamówione pakiety będą miały darmowy upgrade do nowszej wersji. Ale pisz do Maxona, może coś podpowiedzą. Po tych komentarzach przeczytanych na innych forach widzę, że to naprawdę spory upgrade. Maxon przez pewien czas siedział cicho.
makak Napisano 2 Sierpień 2011 Napisano 2 Sierpień 2011 Miło, ale i tak muszę czekać aż mi w pracy kompa zmienią, bo jadę na starej G5 i już od R.12 nie mam co liczyć na upgrade Cinemy.
Quentin Napisano 2 Sierpień 2011 Napisano 2 Sierpień 2011 Nareszcie będzie porządny DOF i Motion Blur. ;) Fajnie, że jest system mięśni, tylko ciekawe czy będą to takie ograniczone mięśnie jak w R11.5 i niżej, czy symulowane takie jak w Majce na przykład.
Piotr7979 Napisano 3 Sierpień 2011 Napisano 3 Sierpień 2011 "Maxon się postarał :), a moja subskrypcja kończy się w sierpniu :/.." rozmawiałem dziś z przedstawicielem maxona w polsce, jeśli nie wypowiedziałeś subskrypcji to powinna zostać przedłużona automatycznie tyle że czekać będą na przelew, ale z tego co się zoriętowałem i tak jest to bardziej opłacalne niż upgrade
Myszu Napisano 7 Sierpień 2011 Napisano 7 Sierpień 2011 Nick Campbell z grey sacale gorilla calkiem ciekawie przedstawia zmiany w r13 i widac jak dziala nowy render..... naprawde zapowiada sie upalny koniec lata :]
Rekomendowane odpowiedzi