Shogun 3D Napisano 2 Sierpień 2011 Napisano 2 Sierpień 2011 Jak w temacie: mam kilka tekstur: diffuse, specular, bump. Wrzucam je do jednego pliku na oddzielne warstwy i chcę nałożyć na wszystkie identyczną deformację typu wrap. Tymczasem gdy zaznaczam więcej niż jedną warstwę, opcja wrap się nawet nie podświetla. Jak to ugryźć? Z góry dzięki. :)
Coyote Napisano 2 Sierpień 2011 Napisano 2 Sierpień 2011 tak na szybko, probowałeś nagrać akcje deformacji ? 1
arturprx2 Napisano 2 Sierpień 2011 Napisano 2 Sierpień 2011 a coś takiego jak create smart object ? Nie mam PSa pod ręką to mogłem coś pomieszać z nazwą..
olaf Napisano 2 Sierpień 2011 Napisano 2 Sierpień 2011 nigdy sie tak nie bawiłem, ale można po prostu zrobić ctrl+F na pozostałych.
Nezumi Napisano 2 Sierpień 2011 Napisano 2 Sierpień 2011 Smart object nie zadziala bo jego nie mozna warpowac. ctrl+F nie zadziala bo warp to nie filtr. Nagranie akcji zadziala jak najbardziej - przed chwila sprawdzilem.
Shogun 3D Napisano 2 Sierpień 2011 Autor Napisano 2 Sierpień 2011 Wielkie dzięki, na pewno się przyda. :)
Rekomendowane odpowiedzi