ferix Napisano 7 Sierpień 2011 Share Napisano 7 Sierpień 2011 Witam mam problem z 3ds max wybieram to do obkręcać ale powinno być tak jakby koło żeby brać w góre i na boki a ja tego nie mam i w związku z tm nie mogę okręcać w dół i w górę.W boki bez tego mogę proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dynamico Napisano 7 Sierpień 2011 Share Napisano 7 Sierpień 2011 Naciśnij klawisz 'x' ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 9 Sierpień 2011 Share Napisano 9 Sierpień 2011 google translator? moja niewiele rozumiec, ale pewnie chodzic o pivot :] tak jak kolega wyzej X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 9 Sierpień 2011 Share Napisano 9 Sierpień 2011 nusz zię f gieżeni łodwiera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 9 Sierpień 2011 Share Napisano 9 Sierpień 2011 http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=36419 Punkt pierwszy Ci pomoże poprawnie nazwać temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 9 Sierpień 2011 Share Napisano 9 Sierpień 2011 sorry stary oblałeś test Turinga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 9 Sierpień 2011 Share Napisano 9 Sierpień 2011 sorry stary oblałeś test Turinga. Jak dla mnie zdał, wątpie zeby maszyna umiala wyprodukowac taki tekst. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi