Orion Napisano 4 Lipiec 2004 Napisano 4 Lipiec 2004 Acha Rowr mamy Cię, dobra chłopaki wyważamy drzwi. Btw z tymi złodziejami jąder to może być coś podobnego do tych jawajskich chirurgów operujących bez skalpela przez skórę
rowr Napisano 4 Lipiec 2004 Napisano 4 Lipiec 2004 AAAAAA o w morde maja mnie :D nic nie pobije ruskich chirurgow taki Pietia i Sasza raz dwa sobie skabinuja nerke od ciebie i tez nie bedziesz wiedzial kiedy :D
Orion Napisano 4 Lipiec 2004 Napisano 4 Lipiec 2004 No ruscy są w ogóle świetni, słyszałem kiedyś o rosyjskim chirurgu który sam zoperował sobie woreczek robaczkowy. Jedynymi przedmiotami jakimi dysponował to skalpel, igła i nić chirurgiczna, spirytus i lusterko :)
rowr Napisano 4 Lipiec 2004 Napisano 4 Lipiec 2004 weee jak by nie mial spirytusu to moze i by byla jakas sensacja ale po czystym ruskim spirytusie zalatujacym jeszcze benzyna sam bym sobie zrobil operacje na otwartym sercu :D
Shahow Napisano 4 Lipiec 2004 Napisano 4 Lipiec 2004 salvator: podobno telekineza to normalna zdolnośc, każdy ja umi, tylko, że ludzie wola wykorzystywac umysł do innych rzeczy. Ogólnie telekineza jest łatwa, kluczem jest tylko dobra medytacja, która polega na skupieniu sie na na danym obiekcie i siła woli poruszenie nim. Chciałbym umiec telekineze, no ale ta medytacja, dosc trudna jest do nauczenia się. Poki co to trenuje widzenie aury, nawet proste, ale zobaczenie aury ludka to juz wyszy level
Mulczas Napisano 4 Lipiec 2004 Napisano 4 Lipiec 2004 szczególnie po kilku głębszych... :D p.s. mój kumpel zawsze jak się upije to potem mówi, że poznawał duszę wszechświata (naczytał się \"alchemika\" ) :)
Orion Napisano 4 Lipiec 2004 Napisano 4 Lipiec 2004 Shahow ćwiczyć ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć, to do czego nasz umysł jest zdolny to nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić. Przed Toba długa i kręta droga, pomyśl sobie, że to tak jakbyś chciał być Szajsenegerrem a nie potrafiłbyś jeszcze nawet chodzić
rowr Napisano 4 Lipiec 2004 Napisano 4 Lipiec 2004 Slyszalem ze joga i medytacja moga byc szkodliwe podobno demony chetniej opanowuja takich ludzi
Shahow Napisano 4 Lipiec 2004 Napisano 4 Lipiec 2004 ja walne pytanie z inne beczki (piwa ?). kto z was boi sie ciemnosci i jak budzi sie w nocy to boi sie panicznie ??
Shahow Napisano 4 Lipiec 2004 Napisano 4 Lipiec 2004 ja nie mam :D tylko o tak sie pytam mam cos dla wielbicieli krokodyli: http://mipzone.sitesled.com/ndw102.jpg
everyman Napisano 4 Lipiec 2004 Napisano 4 Lipiec 2004 uuu widze ze sie jakis \"dziwny\" temacik rozkrecil ;-)... propo takich \"smiesznych\" rzeczy (nie wiem moze juz bylo) to chcialem wspomniec o programiku BrainWave Generator jeszcze nie mialem czasu przetestowac ale podobno umozliwia takie rzeczy jak: relaks, wspomaganie szybszej nauki, medytacja, autohipnoza, eksterioryzacja, swiadome sny... ps programu (podobno) nie powinny uzywac osoby: cierpiące na wszelkie epilepsje i ataki, chorujące na arytmie serca i inne choroby serca...
Orion Napisano 4 Lipiec 2004 Napisano 4 Lipiec 2004 Fajny programik, zahipnotyzować mi się nie udało, ale fajny do relaksacji, gdzieś na necie są fajne presety do niego za free
rowr Napisano 4 Lipiec 2004 Napisano 4 Lipiec 2004 wlasnie wczoraj sciagnolem cos podobnego ale na razie nie mialem okazji sprobowac [Wyedytowany dnia 4-7-2004 > rowr] [Wyedytowany dnia 4-7-2004 > rowr]
Shahow Napisano 4 Lipiec 2004 Napisano 4 Lipiec 2004 mam go ale brat pożyczył słuchawki :( i nie mam jak przetestowac. Ale słuchałem presety. Fajne dzwieki :D
Mateusz Napisano 4 Lipiec 2004 Napisano 4 Lipiec 2004 ja uzywam BrainWave Generatora... jak siedze przy kompie... slucham tego jak muzyki... ;) sam niewim czy cos to daje, ale relaksuje napewno...
TIMOTI Napisano 4 Lipiec 2004 Autor Napisano 4 Lipiec 2004 Everyman nie obrażaj zjawisk paranormalnych to nie są żadne śmieszne rzeczy !!! Rowr demony mogą każda osobę opętać tylko wiadomo jak się z nimi \"igra\" to większe szanse że opętają.... Ale podczas medytacji hmmmm chyba że ktoś podczas niej przeliczy swoje umiejętności... A co do satanistów to nie jest ich dużo takich prawdziwych co umieją sporo i panowac nad tymi mocami...bo zregoly wiekszosc zostaje wplatana w to i sobie nie zdaje sprawy albo no dla tej orgii ida
SansSerif Napisano 4 Lipiec 2004 Napisano 4 Lipiec 2004 nacpaliscie sie czegos? jeszcze chwila a ten watek zniknie w blizej niezidentyfikowanych okolicznosciach :]
rowr Napisano 4 Lipiec 2004 Napisano 4 Lipiec 2004 A to tak jak sie komus bardzo krokodyle podobaly;) A co do demonow hmmm jak by mnie jakas demonica opetala ja bym sie nie opieral (myslalem o tobie monika :) -to na wypadek jakby moja kobieta to przeczytala :D o ufo przylecialo :) a nie wiecie jak nazywalo sie to plemie co zmiejszalo czaski swoja droga ciekawe jak oni je tak zmniejszaja [Wyedytowany dnia 4-7-2004 > rowr]
Orion Napisano 4 Lipiec 2004 Napisano 4 Lipiec 2004 Rowr napewno się czegoś nawdychał :P (szpinak palony nad węglem drzewnym)
rowr Napisano 4 Lipiec 2004 Napisano 4 Lipiec 2004 hehe osobiscie preferuje bardziej szczaw niz szpinak rosnie gdzie popadnie krowki na niego robia i wogole taki ekologiczny:D hehe wychodzi jakis wakacyjny temacik :D
Orion Napisano 4 Lipiec 2004 Napisano 4 Lipiec 2004 Teraz jak sobie spojżałem na posty w tym topicu i na nasze avatary, szczególnie mój i rowra, to nie dziwię się że Seryf pytał się o stan czystości naszych umysłów :)
rowr Napisano 4 Lipiec 2004 Napisano 4 Lipiec 2004 lol faktycznie szeryf chce zrobic z tego tematu zamkniety hmmm a dlaczego nie ma tu klamek a sciany sa takie miekie he? :D ha temat strefy 51 jeszcze nie byl poruszony
Orion Napisano 4 Lipiec 2004 Napisano 4 Lipiec 2004 a co tu mówić, duzi chłopcy bawią się w duże experymenty za duże pieniądze naiwnych podatników, a potem się dziwić że ludzie widzą nad nevadą jakieś latające kije samobije
rowr Napisano 4 Lipiec 2004 Napisano 4 Lipiec 2004 cholera ale to jest fest kawal ziemi ciekawe ile to budowali i kiedy i ile kasy na to poszlo, no i czy faktycznie jest tam ufo No dobra wiem powstala w 1957 roku i miala sluzyc jaka tajna baza dla samolotow szpiegowskich CIA [Wyedytowany dnia 4-7-2004 > rowr]
Orion Napisano 4 Lipiec 2004 Napisano 4 Lipiec 2004 Przez pół wieku to wszystko się może zmienić (czyt. rozbudować) Teraz to oni mają tam chyba podziemne miasto. Btw ciekawe jakie mają kompy. Na pewno takie o których my nawet nie śnimy
rowr Napisano 4 Lipiec 2004 Napisano 4 Lipiec 2004 \"Wielki niebieski\" pewnie przy nich wysiada swoja droga gdyby tam naprawde bylo ufo ciekawe czy wykorzystuja technologie pozaziemska
Orion Napisano 4 Lipiec 2004 Napisano 4 Lipiec 2004 Rowr zapodawaj na priva bo nas Seryf na serio wykastruje :)
SansSerif Napisano 5 Lipiec 2004 Napisano 5 Lipiec 2004 aczkolwiek wlasnie sie wypisalem z moderowania tego glupiego dzialu to mam do was taka propozycje, wymiencie sie numerami komunikatorow i za ich pomoca rozwijajcie dalej ta jakze ujmujaca dyskusje i podobne w przyszlosci bo zal pupe i gardlo sciska czytajac wasze wypowiedzi :|
Rekomendowane odpowiedzi