Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam. Wzucam moja pierwsza powazniejsza pracke z seri trawka i domki :) Wiec prosze o wyrozumialosc:) Na poczatku byla droga z drzewami dla treningu, potem powstala reszta. Z góry dzieki za jakies opini i konstruktywna krytyke.

dzien1.jpg

dzien2.jpg

dzien3.jpg

nochn.jpg

pochodnia.jpg

• Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 6,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Specem to ja nie jestem ale mi się podoba. Jedynie barierka balkonu wydaje się nieco chuda szczególnie widać na drugim renderku.

Napisano

Mocne.... brakuje tylko gości w białych prześcieradłach :)

Dzienna bardzo fajna :)

Napisano

Fajnie

tylko tekstury na podlozu by mogly miec troche wieksza rozdzielczość

jak robiles ogien?

Napisano

bardzo ładnie spękany domek... mniam. Pierwszy obrazek najbardziej mi się podoba, bo nocny mało przekonujący, zwłaszcza te puste, żółte okna :/

Napisano
  • Autor

Dzieki wszystkim fajnie ze sie podoba poza kilkoma szkopulami:P

ozi_ns ah patrz zapomnialem od fronta jest gruba a po bokach juz zapomnialem pogrubic...

GramiYoe hehe wiedzialem ze ktos wspomni o jakiejs sekcie albo krwi na ziemi

Freedom Fighter texturka ziemi i kawalek trawy po obu stronach ma szerk 6tys pix dlugosc co 1000pix sie powtarza. a ogien z cgtexture, sa zdjecia pochodni (duzo tego maja, dlatego kazdy plomien ma inny ksztalt na czym mi tez zalezalo)

Napisano

spekania n a tynku fajnie wyszly.Najbardziej przeszkadza mi szader dachu a na szczycie widac zle mapowanie laczen blachy. Beda raczej prostopadle do skosu a nie pionowe;)

Atmosfera przyjemna, ogół na duży plus i tak trzymac!

Napisano
  • Autor

Dzieki simonhc jesli Ty uwazasz ze na plus to znaczy ze nie jest az tak zle :) Co do dachu.. nastepny mankament, nastepnym razem postaram sie wyeliminowac wszystkie glupie bledy.

Napisano

obrazek jest mega :) sam robiłeś drzewka? Bo chodnik to podobny widziałem w railclone :)

Napisano
  • Autor

Dziekuje za fronta :) DEkoy fajnei ze sie podoba. Co do chodnika nawet nie wiem co to railclone, wszystkie texturki sam montowalem w ps z cgtextures i innych stronek. Co do drzewek to jedno jest plytki ever a inne z onyxa.

Napisano

Gicior, gratulacje ! Zdradx mi czym robiłeś drzewka bo ostatnio wlasnie szukam dobrego pluginu do tego (max) .

Pozdro !

Napisano
  • Autor

Dzieki adam_m :) Co do tynku to zrobilem dosc duzej rozdzielczosci mapke na cala frontowa sciane, i wsadzilem do dispa bodajze (albo bumpa).

Napisano

w jakim programie robi się takie roślinki, lub pluginie ?? 3ds max + co ?? chciałbym wiedzieć bo to co widzę to szczęka opada :)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności