maciek.m Napisano 9 Sierpień 2011 Napisano 9 Sierpień 2011 Witam. Wzucam moja pierwsza powazniejsza pracke z seri trawka i domki :) Wiec prosze o wyrozumialosc:) Na poczatku byla droga z drzewami dla treningu, potem powstala reszta. Z góry dzieki za jakies opini i konstruktywna krytyke.
ozi_ns Napisano 9 Sierpień 2011 Napisano 9 Sierpień 2011 Specem to ja nie jestem ale mi się podoba. Jedynie barierka balkonu wydaje się nieco chuda szczególnie widać na drugim renderku.
GramiYoe Napisano 9 Sierpień 2011 Napisano 9 Sierpień 2011 Mocne.... brakuje tylko gości w białych prześcieradłach :) Dzienna bardzo fajna :)
FF Napisano 9 Sierpień 2011 Napisano 9 Sierpień 2011 Fajnie tylko tekstury na podlozu by mogly miec troche wieksza rozdzielczość jak robiles ogien?
Gość Chrupek3D Napisano 9 Sierpień 2011 Napisano 9 Sierpień 2011 bardzo ładnie spękany domek... mniam. Pierwszy obrazek najbardziej mi się podoba, bo nocny mało przekonujący, zwłaszcza te puste, żółte okna :/
maciek.m Napisano 9 Sierpień 2011 Autor Napisano 9 Sierpień 2011 Dzieki wszystkim fajnie ze sie podoba poza kilkoma szkopulami:P ozi_ns ah patrz zapomnialem od fronta jest gruba a po bokach juz zapomnialem pogrubic... GramiYoe hehe wiedzialem ze ktos wspomni o jakiejs sekcie albo krwi na ziemi Freedom Fighter texturka ziemi i kawalek trawy po obu stronach ma szerk 6tys pix dlugosc co 1000pix sie powtarza. a ogien z cgtexture, sa zdjecia pochodni (duzo tego maja, dlatego kazdy plomien ma inny ksztalt na czym mi tez zalezalo)
simonhc Napisano 9 Sierpień 2011 Napisano 9 Sierpień 2011 spekania n a tynku fajnie wyszly.Najbardziej przeszkadza mi szader dachu a na szczycie widac zle mapowanie laczen blachy. Beda raczej prostopadle do skosu a nie pionowe;) Atmosfera przyjemna, ogół na duży plus i tak trzymac!
maciek.m Napisano 10 Sierpień 2011 Autor Napisano 10 Sierpień 2011 Dzieki simonhc jesli Ty uwazasz ze na plus to znaczy ze nie jest az tak zle :) Co do dachu.. nastepny mankament, nastepnym razem postaram sie wyeliminowac wszystkie glupie bledy.
DEkoy Napisano 16 Sierpień 2011 Napisano 16 Sierpień 2011 obrazek jest mega :) sam robiłeś drzewka? Bo chodnik to podobny widziałem w railclone :)
maciek.m Napisano 16 Sierpień 2011 Autor Napisano 16 Sierpień 2011 Dziekuje za fronta :) DEkoy fajnei ze sie podoba. Co do chodnika nawet nie wiem co to railclone, wszystkie texturki sam montowalem w ps z cgtextures i innych stronek. Co do drzewek to jedno jest plytki ever a inne z onyxa.
velendil Napisano 18 Sierpień 2011 Napisano 18 Sierpień 2011 Gicior, gratulacje ! Zdradx mi czym robiłeś drzewka bo ostatnio wlasnie szukam dobrego pluginu do tego (max) . Pozdro !
maciek.m Napisano 18 Sierpień 2011 Autor Napisano 18 Sierpień 2011 velendil post wyzej masz odpowiedz :)
adam_m Napisano 18 Sierpień 2011 Napisano 18 Sierpień 2011 Świetnie wyszedł popękany tynk. To jest model czy mapka?
maciek.m Napisano 18 Sierpień 2011 Autor Napisano 18 Sierpień 2011 Dzieki adam_m :) Co do tynku to zrobilem dosc duzej rozdzielczosci mapke na cala frontowa sciane, i wsadzilem do dispa bodajze (albo bumpa).
hunter24 Napisano 29 Wrzesień 2011 Napisano 29 Wrzesień 2011 w jakim programie robi się takie roślinki, lub pluginie ?? 3ds max + co ?? chciałbym wiedzieć bo to co widzę to szczęka opada :)
maciek.m Napisano 29 Wrzesień 2011 Autor Napisano 29 Wrzesień 2011 Poczytaj kilka postow wyzej :) a trawa to model jednego zdzbla powielony.
Rekomendowane odpowiedzi