Sliterin Napisano 16 Sierpień 2011 Napisano 16 Sierpień 2011 (edytowane) Wrzucam concept Johna Parka, który mam zamiar wykorzystać w tej minibitwie. Edytowane 25 Sierpień 2011 przez Sliterin
n-pigeon Napisano 16 Sierpień 2011 Napisano 16 Sierpień 2011 (edytowane) o znam ten koncept :D pierwszy pojazd w bitwie i fajny wybór, powodzenia! Edytowane 16 Sierpień 2011 przez n-pigeon
ultrakaka Napisano 17 Sierpień 2011 Napisano 17 Sierpień 2011 No, pojazd. Dużo roboty:D Ciekaw jestem jak to wyjdzie.
Sliterin Napisano 25 Sierpień 2011 Autor Napisano 25 Sierpień 2011 Blockout aby uchwycić proporcje. Akurat nie mam zamiaru już się z nim bawić, bo to co widać zadowala mnie.
Dagonet, Napisano 25 Sierpień 2011 Napisano 25 Sierpień 2011 Ten na koncepcie wydaje się nieco dłuższy
n-pigeon Napisano 26 Sierpień 2011 Napisano 26 Sierpień 2011 racja, przedłużył bym go i lekko poszerzył :), ale wygląda super
Sliterin Napisano 27 Sierpień 2011 Autor Napisano 27 Sierpień 2011 Część highpoly zrobiona, mam w zamiarze jakby co troszkę go pognieśc gdzieniegdzie w zbrushu, ale do tego jeszcze trochę czasu jak widać :]. Niektóre proporcje zmienione możliwe, że go wydłużę, ale jest to zależne od tego jak inne elementy będą się komponowany z wydłużeniem (wcześniej testowałem i nie był to koniecznie najlepszy pomysł.
n-pigeon Napisano 28 Sierpień 2011 Napisano 28 Sierpień 2011 bardzo ładny hp :) nadal bym go poszerzył lekko i skrócił przód tak jak jest na concepcie, ale i tak jest git :)
khatake Napisano 30 Sierpień 2011 Napisano 30 Sierpień 2011 (edytowane) Przez ten wątek stwierdziłem że wezmę udział więc lepiej mnie nie zawiedź :] wydaje mi się że tył jest za krótki ponieważ maska jest za długa. kabina jest bliżej tyłu u ciebie. Edytowane 30 Sierpień 2011 przez khatake
Sliterin Napisano 31 Sierpień 2011 Autor Napisano 31 Sierpień 2011 Powolutku do przodu. bardzo ładny hp :) nadal bym go poszerzył lekko i skrócił przód tak jak jest na concepcie, ale i tak jest git :) Wiesz co próbowałem go poszerzyć, ale wtedy grill maski wygląda ochydnie. Przez ten wątek stwierdziłem że wezmę udział więc lepiej mnie nie zawiedź :] wydaje mi się że tył jest za krótki ponieważ maska jest za długa. kabina jest bliżej tyłu u ciebie. Miło słyszeć - szczególnie że argumentację czemu w innym wątku czytnąłem :). Wiesz co też to próbowałem i pojawiają się problemy z wielkością opon itd., ogólnie to proporcje są w niedużym stopniu inne. Próbowałem po prostu pogodzić niedogodności to tu to tam i mam coś takiego. Mam nadzieję, że nie zepsuje to odbioru. edit: Yey to był post numer 50000 w dziale gameart! :D
Rekomendowane odpowiedzi