Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 2,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

o znam ten koncept :D pierwszy pojazd w bitwie i fajny wybór, powodzenia!

Edytowane przez n-pigeon

Napisano
  • Autor

scaled.php?server=810&filename=1blockout.jpg&res=medium

Blockout aby uchwycić proporcje. Akurat nie mam zamiaru już się z nim bawić, bo to co widać zadowala mnie.

Napisano
  • Autor

4koniecdnia.jpg

Część highpoly zrobiona, mam w zamiarze jakby co troszkę go pognieśc gdzieniegdzie w zbrushu, ale do tego jeszcze trochę czasu jak widać :]. Niektóre proporcje zmienione możliwe, że go wydłużę, ale jest to zależne od tego jak inne elementy będą się komponowany z wydłużeniem (wcześniej testowałem i nie był to koniecznie najlepszy pomysł.

Napisano

bardzo ładny hp :) nadal bym go poszerzył lekko i skrócił przód tak jak jest na concepcie, ale i tak jest git :)

Napisano

Przez ten wątek stwierdziłem że wezmę udział więc lepiej mnie nie zawiedź :] wydaje mi się że tył jest za krótki ponieważ maska jest za długa. kabina jest bliżej tyłu u ciebie.

Edytowane przez khatake

Napisano
  • Autor

5koniecsroda.jpg

Powolutku do przodu.

bardzo ładny hp :) nadal bym go poszerzył lekko i skrócił przód tak jak jest na concepcie, ale i tak jest git :)

Wiesz co próbowałem go poszerzyć, ale wtedy grill maski wygląda ochydnie.

Przez ten wątek stwierdziłem że wezmę udział więc lepiej mnie nie zawiedź :] wydaje mi się że tył jest za krótki ponieważ maska jest za długa. kabina jest bliżej tyłu u ciebie.

Miło słyszeć - szczególnie że argumentację czemu w innym wątku czytnąłem :). Wiesz co też to próbowałem i pojawiają się problemy z wielkością opon itd., ogólnie to proporcje są w niedużym stopniu inne. Próbowałem po prostu pogodzić niedogodności to tu to tam i mam coś takiego. Mam nadzieję, że nie zepsuje to odbioru.

edit:

Yey to był post numer 50000 w dziale gameart! :D