Skocz do zawartości

Bitwa 29 pojazd: Armored Truck

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

4koniecdnia.jpg

Część highpoly zrobiona, mam w zamiarze jakby co troszkę go pognieśc gdzieniegdzie w zbrushu, ale do tego jeszcze trochę czasu jak widać :]. Niektóre proporcje zmienione możliwe, że go wydłużę, ale jest to zależne od tego jak inne elementy będą się komponowany z wydłużeniem (wcześniej testowałem i nie był to koniecznie najlepszy pomysł.

Napisano (edytowane)

Przez ten wątek stwierdziłem że wezmę udział więc lepiej mnie nie zawiedź :] wydaje mi się że tył jest za krótki ponieważ maska jest za długa. kabina jest bliżej tyłu u ciebie.

Edytowane przez khatake
Napisano

5koniecsroda.jpg

Powolutku do przodu.

bardzo ładny hp :) nadal bym go poszerzył lekko i skrócił przód tak jak jest na concepcie, ale i tak jest git :)

Wiesz co próbowałem go poszerzyć, ale wtedy grill maski wygląda ochydnie.

Przez ten wątek stwierdziłem że wezmę udział więc lepiej mnie nie zawiedź :] wydaje mi się że tył jest za krótki ponieważ maska jest za długa. kabina jest bliżej tyłu u ciebie.

Miło słyszeć - szczególnie że argumentację czemu w innym wątku czytnąłem :). Wiesz co też to próbowałem i pojawiają się problemy z wielkością opon itd., ogólnie to proporcje są w niedużym stopniu inne. Próbowałem po prostu pogodzić niedogodności to tu to tam i mam coś takiego. Mam nadzieję, że nie zepsuje to odbioru.

edit:

Yey to był post numer 50000 w dziale gameart! :D