Sliterin Posted August 16, 2011 Share Posted August 16, 2011 (edited) Wrzucam concept Johna Parka, który mam zamiar wykorzystać w tej minibitwie. Edited August 25, 2011 by Sliterin Link to comment Share on other sites More sharing options...
n-pigeon Posted August 16, 2011 Share Posted August 16, 2011 (edited) o znam ten koncept :D pierwszy pojazd w bitwie i fajny wybór, powodzenia! Edited August 16, 2011 by n-pigeon Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultrakaka Posted August 17, 2011 Share Posted August 17, 2011 No, pojazd. Dużo roboty:D Ciekaw jestem jak to wyjdzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sliterin Posted August 25, 2011 Author Share Posted August 25, 2011 Blockout aby uchwycić proporcje. Akurat nie mam zamiaru już się z nim bawić, bo to co widać zadowala mnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagonet, Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Ten na koncepcie wydaje się nieco dłuższy Link to comment Share on other sites More sharing options...
n-pigeon Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 racja, przedłużył bym go i lekko poszerzył :), ale wygląda super Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sliterin Posted August 27, 2011 Author Share Posted August 27, 2011 Część highpoly zrobiona, mam w zamiarze jakby co troszkę go pognieśc gdzieniegdzie w zbrushu, ale do tego jeszcze trochę czasu jak widać :]. Niektóre proporcje zmienione możliwe, że go wydłużę, ale jest to zależne od tego jak inne elementy będą się komponowany z wydłużeniem (wcześniej testowałem i nie był to koniecznie najlepszy pomysł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n-pigeon Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 bardzo ładny hp :) nadal bym go poszerzył lekko i skrócił przód tak jak jest na concepcie, ale i tak jest git :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
khatake Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 (edited) Przez ten wątek stwierdziłem że wezmę udział więc lepiej mnie nie zawiedź :] wydaje mi się że tył jest za krótki ponieważ maska jest za długa. kabina jest bliżej tyłu u ciebie. Edited August 30, 2011 by khatake Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sliterin Posted August 31, 2011 Author Share Posted August 31, 2011 Powolutku do przodu. bardzo ładny hp :) nadal bym go poszerzył lekko i skrócił przód tak jak jest na concepcie, ale i tak jest git :) Wiesz co próbowałem go poszerzyć, ale wtedy grill maski wygląda ochydnie. Przez ten wątek stwierdziłem że wezmę udział więc lepiej mnie nie zawiedź :] wydaje mi się że tył jest za krótki ponieważ maska jest za długa. kabina jest bliżej tyłu u ciebie. Miło słyszeć - szczególnie że argumentację czemu w innym wątku czytnąłem :). Wiesz co też to próbowałem i pojawiają się problemy z wielkością opon itd., ogólnie to proporcje są w niedużym stopniu inne. Próbowałem po prostu pogodzić niedogodności to tu to tam i mam coś takiego. Mam nadzieję, że nie zepsuje to odbioru. edit: Yey to był post numer 50000 w dziale gameart! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts