Loozack Napisano 18 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2004 Salvator, nie wiem jak tobie ale mi tam miło, że ktoś odkopuje moją prace po takim czasie :) dzięki za komentarze, hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 18 Grudzień 2004 Share Napisano 18 Grudzień 2004 hehe loozack kazdemu by bylo milo :) ale na serio slalvator ma racje trzeba zrobic plebiscyt na najlepsza prace odkopana:D:D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 18 Grudzień 2004 Share Napisano 18 Grudzień 2004 eeeeee jakie brzydkie ;). wlasnie my chcemy nowe renderki. widac kogo szkoła :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morph0001 Napisano 18 Grudzień 2004 Share Napisano 18 Grudzień 2004 Hey praca na 100% Twoje umiejetnosci modelowania sa wspaniale, rendering jest bardzo dobry tez, zadnych negatywnych komentatow nie mam.. hey ile to zajelo czasu zeby wymodelowac??? Jeszcze raz wspaniala praca narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 18 Grudzień 2004 Share Napisano 18 Grudzień 2004 material opon do smietnika i rendery z materialem z jakichs pozadnych ustawien kamerki ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 9 Luty 2005 Share Napisano 9 Luty 2005 jezu to chyba najlepszy samochod na tym forum, naprawde kawal dobrej roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi