Napisano 18 Sierpień 201113 l Witam! Wczoraj pobrałem triala 3ds Max 8. Przy próbie włączenia go wyskoczył mi komunikat o braku jakiegoś .dll więc pobrałem go i wrzuciłem do folderu system32 . Następnie wyskoczył taki komunikat: Co zrobić? Czy jest to spowodowane systemem (Win7) ?
Napisano 18 Sierpień 201113 l Max 8 czy 2008?Jak max 8 wychodził to nikt nie słyszał o Vista nie mówiąc o Win7 więc może nie działać;)
Napisano 18 Sierpień 201113 l Ja miałem kiedyś problemy z uruchomieniem po instalacji powodowane przez program antywirusowy. Oczywiście nie pamiętam juz czy komunikat, który miałem okazję oglądać miał taką samą treść ale u mnie oststecznie nie pomogło nawet wyłączenie antywirusa. Dopiero jego odinstalowanie umozliwiło pierwsze uruchomienie maxa. Potem było już OK. U mnie problem powodował Norton Antyvirus. Sytuację taką miałem kilka razy więc to nie przypadek.
Napisano 18 Sierpień 201113 l Max 8. No to trudno. Chciałem zobaczyć i ogarnąć 3ds'a do gry (rFactor) bo podobno do nowszych wersji nie ma pluginu który wyeksportuje model. Ale dziękuję za pomoc :) Edit: Ja miałem kiedyś problemy z uruchomieniem po instalacji powodowane przez program antywirusowy. Oczywiście nie pamiętam juz czy komunikat, który miałem okazję oglądać miał taką samą treść ale u mnie oststecznie nie pomogło nawet wyłączenie antywirusa. Dopiero jego odinstalowanie umozliwiło pierwsze uruchomienie maxa. Potem było już OK. U mnie problem powodował Norton Antyvirus. Sytuację taką miałem kilka razy więc to nie przypadek. W tej chwili nie mam na pc żadnego antywirusa więc odpada :/
Napisano 18 Sierpień 201113 l http://area.autodesk.com/forum/autodesk-3ds-max/installation---hardware---os/3ds-max-8-problem-windows-7-64-bit/ Z tego co pisza to raczej nie uruchomisz.Max 9 pójdzie na 7 po zainstalowaniu poprawek.