Napisano 21 Sierpień 201113 l Witam wszystkich. Wakacje się powoli kończą, czas wrócić do modelowania, kolejny pojazd tym razem jest to Katiusza na podwoziu ZISa-6. Kawałek przodu:) (klik) Edytowane 16 Wrzesień 201113 l przez Logos
Napisano 21 Sierpień 201113 l Lubię takie klimaty CCCP. ;) Takie pytanko - grill to tekstura czy model? Powodzenia w dalszym modelingu, na razie wygląda świetnie. Pzdr
Napisano 21 Sierpień 201113 l O, pare lat temu zrobiłem ten pojeździk ale w o wiele słabszym detalu ;))
Napisano 22 Sierpień 201113 l Autor Muppet: Thx, Grill to zwykłe boxy _Silent_: Podeślij screena na priv ;) upek:
Napisano 22 Sierpień 201113 l Fajowy model , jak tylko będzie skończone to tylko wsiadać i na Berlin :P
Napisano 23 Sierpień 201113 l Autor mały upek kilka detali za kołem ;) wszelkie komentarze mile widziane edit: zarys budy Edytowane 23 Sierpień 201113 l przez Logos
Napisano 23 Sierpień 201113 l Zapowiada się ciekawie, mam tylko nadzieję, że tym razem doprowadzisz pracę do końca,model i jeszcze oteksturowanie (nie tak jak w przypadku KV-1) :) Życzę wytrwałości, Pozdrawiam
Napisano 1 Wrzesień 201113 l Autor mało czasu mały up, wszelkie komentarze mile widziane kurcze dostaje w vrayu normalne rendery a po zapisaniu są prawie białe i muszę je poprawiać w photoshopie krzywymi. Jak to naprawić?
Napisano 4 Wrzesień 201113 l kurcze dostaje w vrayu normalne rendery a po zapisaniu są prawie białe i muszę je poprawiać w photoshopie krzywymi. Jak to naprawić? Nie używasz przypadkiem LWF, czy tam gamma 2,2? Ostatnio sam się tym bawiłem, ale to chyba nie dla mnie... :P A model bardzo ładny, bawiłem się kiedyś takim modelem w "realu". Jak chciałbyś jakieś refki modelarskie, to mogę trochę poszukać, bo coś tam miałem ;)
Napisano 16 Wrzesień 201113 l Autor _Silent_ faktycznie błotniki były ciut za ciasno Paveu69 Bawiłem się gamma ale efekt za każdym razem ten sam czyli prawie biały render. Mam fajnego walkarounda ale dzięki;)
Napisano 17 Wrzesień 201113 l Planujesz zrobić z tego scenkę? Jakieś takie dynamiczne cudo z wylatującymi rakietami i masą kurzu byłoby osom ;)
Napisano 17 Wrzesień 201113 l fajnie się zapowiada :) ale żeby nie było, że się nie czepiam, to powiem, że przednie koła wiszą w powietrzu ;P Przednia szyba tak w tych samochodach wyglądała? Rama jest cofnięta wgłąb kabiny. Dziwnie to wygląda. Edytowane 17 Wrzesień 201113 l przez Sinnerslayer
Napisano 17 Wrzesień 201113 l Autor _Silent_ Tak o ile na to umiejętności mi pozwolą;) Sinnerslayer tak, tak to wygląda, tutaj jest wyjaśnienie dlaczego przednie koła wiszą w powietrzu, po lekkim przekręceniu ramy ciężko by było modelować. up Edytowane 17 Wrzesień 201113 l przez Logos
Napisano 17 Wrzesień 201113 l Git majonez :) po lekkim przekręceniu ramy ciężko by było modelować. To może tak obróć delikatnie podłoże? ;)