Logos Napisano 21 Sierpień 2011 Napisano 21 Sierpień 2011 (edytowane) Witam wszystkich. Wakacje się powoli kończą, czas wrócić do modelowania, kolejny pojazd tym razem jest to Katiusza na podwoziu ZISa-6. Kawałek przodu:) (klik) Edytowane 16 Wrzesień 2011 przez Logos
Muppet Napisano 21 Sierpień 2011 Napisano 21 Sierpień 2011 Lubię takie klimaty CCCP. ;) Takie pytanko - grill to tekstura czy model? Powodzenia w dalszym modelingu, na razie wygląda świetnie. Pzdr
_Silent_ Napisano 21 Sierpień 2011 Napisano 21 Sierpień 2011 O, pare lat temu zrobiłem ten pojeździk ale w o wiele słabszym detalu ;))
Logos Napisano 22 Sierpień 2011 Autor Napisano 22 Sierpień 2011 Muppet: Thx, Grill to zwykłe boxy _Silent_: Podeślij screena na priv ;) upek:
hunterkill Napisano 22 Sierpień 2011 Napisano 22 Sierpień 2011 Fajowy model , jak tylko będzie skończone to tylko wsiadać i na Berlin :P
Logos Napisano 23 Sierpień 2011 Autor Napisano 23 Sierpień 2011 (edytowane) mały upek kilka detali za kołem ;) wszelkie komentarze mile widziane edit: zarys budy Edytowane 23 Sierpień 2011 przez Logos
Aves Napisano 23 Sierpień 2011 Napisano 23 Sierpień 2011 Zapowiada się ciekawie, mam tylko nadzieję, że tym razem doprowadzisz pracę do końca,model i jeszcze oteksturowanie (nie tak jak w przypadku KV-1) :) Życzę wytrwałości, Pozdrawiam
Logos Napisano 1 Wrzesień 2011 Autor Napisano 1 Wrzesień 2011 mało czasu mały up, wszelkie komentarze mile widziane kurcze dostaje w vrayu normalne rendery a po zapisaniu są prawie białe i muszę je poprawiać w photoshopie krzywymi. Jak to naprawić?
Paveu69 Napisano 4 Wrzesień 2011 Napisano 4 Wrzesień 2011 kurcze dostaje w vrayu normalne rendery a po zapisaniu są prawie białe i muszę je poprawiać w photoshopie krzywymi. Jak to naprawić? Nie używasz przypadkiem LWF, czy tam gamma 2,2? Ostatnio sam się tym bawiłem, ale to chyba nie dla mnie... :P A model bardzo ładny, bawiłem się kiedyś takim modelem w "realu". Jak chciałbyś jakieś refki modelarskie, to mogę trochę poszukać, bo coś tam miałem ;)
Logos Napisano 16 Wrzesień 2011 Autor Napisano 16 Wrzesień 2011 _Silent_ faktycznie błotniki były ciut za ciasno Paveu69 Bawiłem się gamma ale efekt za każdym razem ten sam czyli prawie biały render. Mam fajnego walkarounda ale dzięki;)
_Silent_ Napisano 17 Wrzesień 2011 Napisano 17 Wrzesień 2011 Planujesz zrobić z tego scenkę? Jakieś takie dynamiczne cudo z wylatującymi rakietami i masą kurzu byłoby osom ;)
Sinnerslayer Napisano 17 Wrzesień 2011 Napisano 17 Wrzesień 2011 (edytowane) fajnie się zapowiada :) ale żeby nie było, że się nie czepiam, to powiem, że przednie koła wiszą w powietrzu ;P Przednia szyba tak w tych samochodach wyglądała? Rama jest cofnięta wgłąb kabiny. Dziwnie to wygląda. Edytowane 17 Wrzesień 2011 przez Sinnerslayer
Logos Napisano 17 Wrzesień 2011 Autor Napisano 17 Wrzesień 2011 (edytowane) _Silent_ Tak o ile na to umiejętności mi pozwolą;) Sinnerslayer tak, tak to wygląda, tutaj jest wyjaśnienie dlaczego przednie koła wiszą w powietrzu, po lekkim przekręceniu ramy ciężko by było modelować. up Edytowane 17 Wrzesień 2011 przez Logos
Houston Napisano 17 Wrzesień 2011 Napisano 17 Wrzesień 2011 Git majonez :) po lekkim przekręceniu ramy ciężko by było modelować. To może tak obróć delikatnie podłoże? ;)
Rekomendowane odpowiedzi