det Napisano 24 Sierpień 2011 Share Napisano 24 Sierpień 2011 Robilem projekt,siedzialem nad nim nie wiem ile i byl chwilowy brak napiecia:( podczas proby otwarcia pliku ten niechce sie otworzyc,pisze to co w temacie:/ juz wczesniej tak bylo gdy np program sie zamknal albo zrestartowal komputer:/ w autobackapach tez niema tego:/ mial ktos tak kiedys? POMOCY!!! PROSZE!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
żółty Napisano 24 Sierpień 2011 Share Napisano 24 Sierpień 2011 próbowałeś zmergować ten plik z pustą sceną ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
det Napisano 24 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2011 tak ale i tak nie chodzi:/ ehhh zawsze tak sie robi jak np komp sie zrestartuje:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0m3k Napisano 24 Sierpień 2011 Share Napisano 24 Sierpień 2011 w autobackup'ie musi cos byc. upewnij sie ze sprawdzasz dobry folder. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 24 Sierpień 2011 Share Napisano 24 Sierpień 2011 Między innymi z powodu takich samych problemów ostatecznie zrezygnowałem z 3dsmax;). Po pierwsze spróbuj również mergować scenę etapowo - czyli po kolei każdy obiekt, być może to właśnie jakiś konkretny jest winowajcą. Po drugie, poczekaj chwilę... i spróbuj otworzyć jeszcze raz - miałem identyczny przypadek, generalnie spisałem scenę na straty, po kilku dniach spróbowałem otworzyć i o dziwo odbyło się to bez problemów. Jak to się stało? - nie mam pojęcia, być może przenosiłem ten plik w inne miejsce na dysku ale to było dawno temu i nie jestem pewien, to był 3dsmax 7 jakby co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 24 Sierpień 2011 Share Napisano 24 Sierpień 2011 tak ale i tak nie chodzi:/ ehhh zawsze tak sie robi jak np komp sie zrestartuje:/ W życiu mi sie tak nie zrobiło.Increment on save trzeba mieć włączone żeby do jednego pliku nie zapisywać.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi