Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Robilem projekt,siedzialem nad nim nie wiem ile i byl chwilowy brak napiecia:( podczas proby otwarcia pliku ten niechce sie otworzyc,pisze to co w temacie:/ juz wczesniej tak bylo gdy np program sie zamknal albo zrestartowal komputer:/ w autobackapach tez niema tego:/ mial ktos tak kiedys? POMOCY!!! PROSZE!!!!

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 827
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

tak ale i tak nie chodzi:/ ehhh zawsze tak sie robi jak np komp sie zrestartuje:/

Napisano

w autobackup'ie musi cos byc. upewnij sie ze sprawdzasz dobry folder.

Napisano

Między innymi z powodu takich samych problemów ostatecznie zrezygnowałem z 3dsmax;).

Po pierwsze spróbuj również mergować scenę etapowo - czyli po kolei każdy obiekt, być może to właśnie jakiś konkretny jest winowajcą.

Po drugie, poczekaj chwilę... i spróbuj otworzyć jeszcze raz - miałem identyczny przypadek, generalnie spisałem scenę na straty, po kilku dniach spróbowałem otworzyć i o dziwo odbyło się to bez problemów. Jak to się stało? - nie mam pojęcia, być może przenosiłem ten plik w inne miejsce na dysku ale to było dawno temu i nie jestem pewien, to był 3dsmax 7 jakby co.

Napisano
tak ale i tak nie chodzi:/ ehhh zawsze tak sie robi jak np komp sie zrestartuje:/

W życiu mi sie tak nie zrobiło.Increment on save trzeba mieć włączone żeby do jednego pliku nie zapisywać....