Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

• Odpowiedzi 23
  • Wy艣wietle艅 5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

艣wiate艂ka lekko nie wysz艂y.... p贸藕niej jeszcze nad nimi popracuje :P

3lampy.th.jpg

4lampy.th.jpg

Napisano

Ja zawsze robie ca艂a baze pojazdu a potem j膮 powolli zag臋szczam i wycinam narazie idzie dobrze ale chyba co艣 mi sie prz贸d nie zgadza ale to raczej moje wymys艂y

Napisano
  • Autor

no ja zawsze te偶 tak robi臋 ale jako艣 widzia艂em ostatnio przodek i nie moglem si臋 doczeka膰 jak b臋dzie z 艣wiate艂kami wygl膮da膰... ale zaczynam bra膰 si臋 za boczki :P mo偶e jutro co艣 upn臋 :P...bardzo bym prosi艂.... o napisanie co si臋 nie zgadza 偶ebym m贸g艂 poprawi膰.... pozdrawiam.

Napisano
  • Autor

update. karosa ju偶 prawie finito jeszcze par臋 element贸w i poprawek i furka b臋dzie je藕dzi膰 :P

34709142.th.jpg

93556666.th.jpg

66158726.th.jpg

41524765.th.jpg

40688270.th.jpg

Napisano
  • Autor

heh dzisiaj troch臋 leniwo :P ale zawsze co艣 jak by nie by艂o :Dbluemotion.jpg

Hm ale widz臋 偶e nie ja tylko jako艣 leniwo bo forumowicze te偶 jako艣 ci臋偶ko si臋 udzielaj膮 tak 艣miesznie si臋 przegl膮da tylko swoje wypociny :P heh kiedy艣 pami臋tam du偶o s艂贸w krytyki oczywi艣cie pozytywnej a obecnie.... hm no w艂a艣nie obecnie gdzie si臋 ona podzia艂a????

ps. ale rozumiem jeszcze wakacje wiec jest oki :P

Napisano

Nieciekawy samoch贸d wybra艂e艣 to i ma艂e zainteresowanie ;) Na moje oko nie jest 藕le, ale karoserii troche g艂adko艣ci jeszcze brakuje, jakby艣 da艂 lepsze screeny (materia艂 z po艂yskiem) i siatki to mo偶e wi臋cej da艂o by si臋 zobaczy膰. Jeszcze rowki przyda艂o by si臋 zaostrzy膰.

Napisano
  • Autor

Super bardzo dzi臋kuj臋 za komentarze:P no i musz臋 na nie odpowiedzie膰 zaskoczy艂o mnie stwierdzenie 偶e ma艂o ciekawy samoch贸d.... hm my艣la艂em 偶e nie o ciekawo艣膰 w膮tku powinno chodzi膰 a o d膮偶enie do jakiego艣 bardzo dobrego poziomu dzi臋ki wytykaniu b艂臋d贸w za co serdecznie dzi臋kuje.... czy pomocy je偶eli jeste艣my w sytuacji kt贸rej nie potrafimy rozwi膮za膰...

ale oczywi艣cie jestem cz艂owiekiem wiec to subiektywne stwierdzenie i oczywi艣cie mo偶e by膰 b艂臋dne :P ale mniejsza z tym jest projekt i trzeba go doko艅czy膰 ale najpierw poprawki mam nadzieje ze si臋 uda艂o :P

91480435.th.jpg

61855488.th.jpg

11827497.th.jpg

76858446.th.jpg

10540449.th.jpg

No i renderki z o艣wietleniem oczywi艣cie to byle jakie o艣wietlenie zeby byly cienie :P

10613127.th.jpg

97615991.th.jpg

I siatka

61304509.th.jpg

36138417.th.jpg

68995467.th.jpg

35382345.th.jpg

Napisano
  • Autor

witam ponownie w ramach wolnego czasu kleci艂em zadnie lampeczki... hm co艣 wysz艂o ale nie jestem do ko艅ca zadowolony... co o nich sadzicie

43049950.jpg

Edytowane przez 3DDeo

Napisano

"lampeczki", "feleczki", "troszeczk臋", "przodek", "艣wiate艂kami", "boczki", "furka", "renderki"

Kurna, ogarnij si臋.

Napisano
  • Autor

heh nie my艣la艂em 偶e u偶ywanie s艂ownictwa te偶 podlega ocenie ale je偶eli u偶ywamy tylko poprawnej polszczyzny to przepraszam i postanawiam si臋 poprawi膰....

Napisano

To poprawno艣ci brakuje Ci bardziej przecink贸w ;) A te zdrobnienia to pedalsko brzmi膮 po prostu :P

Napisano

Tu nie chodzi o poprawn膮 polszczyzn臋. Po prostu ludzi u偶ywaj膮cych zdrobnie艅 nikt nie bierze na serio. To nie jest fajniusie.

@up nie chcia艂em u偶y膰 pedalstwa, ale przyznam, 偶e te偶 mi si臋 cisn臋艂o na usta

偶eby nie offtopowa膰. Troch臋 nie radzisz sobie z kantami, wida膰 przy 艣wiat艂ach i z przodu na zderzaku. I nie renderuj p贸ki nie sko艅czysz, szkoda czasu ;)

Napisano
  • Autor

hm wiem 偶e nie powinienem renderowa膰 ale jaki艣 u偶ytkownik chcia艂 materia艂 z po艂yskiem wiec zapoda艂em, poza tym or艂em z polskiego nie jestem niestety wiec za b艂臋dy z g贸ry przepraszam, no i peda艂em te偶 nie jestem wiec postaram si臋 nie zdrabnia膰 偶eby nie by艂o pedalstwa :P no z kantami jest zawsze ci臋偶ko przez to jestem na forum i chce si臋 douczy膰 czy m贸g艂 by艣 zaznaczy膰 dok艂adnie w kt贸rych miejscach.... pokaza艂 bym siatk臋 w zbli偶eniu i mo偶e jakie艣 rozwi膮zanie kto艣 by mi zapoda艂>>>

Napisano
  • Autor

Klocki+Tarcza+Zaciski

82144627.jpg

45173806.jpg

80224802.jpg

84380643.jpg

Tak wi臋c rozmy艣la艂em 偶eby pokusi膰 si臋 o zrobienie wn臋trza i mo偶e silnika ale nie wiem.... czy warto bo model podobno nie jest ciekawy wiec chyba doko艅cz臋 karoserie i spr贸buje co艣 z studiem pokombinowa膰

Napisano
  • Autor

Opona. Ze wzgl臋du na du偶膮 ilo艣膰 poligon贸w w g艂贸wnej scenie b臋dzie opona na bazie bumpa...

26683531.th.jpg

Napisano
  • Autor

witam doda艂em lusterka d贸艂 przedniego grilla i zadni d贸艂 grilla niestety nie mam si艂 zrobi膰 Rendera z ty艂u wiec jest tylko prz贸d.

jak wida膰 zaczynam testowa膰 materia艂y

83960623.jpg

98326649.jpg

Napisano
  • Autor

82207244.th.jpg

56692399.th.jpg

i Mam nadzieje 偶e co艣 ciekawszego Concept nazwa艂em INSOC na razie jeszcze nic szczeg贸lnego troszk臋 obrys przodu i jeszcze nie r贸wno ale powalcz臋 z nimi troch臋

insoc1.th.jpg

Napisano
  • Autor

Witam jeden z ostatnich Render贸w powiedzmy ze ko艅cowych jak dla mnie wygl膮da dobrze nie widzia艂em 偶eby komu艣 sie nie podoba艂o cokolwiek wiec zaczynam co艣 innego mo偶e p贸藕niej jeszcze wr贸c臋 do Tego Passata

21527883.jpg

27972706.jpg

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci