adek Napisano 26 Sierpień 2011 Napisano 26 Sierpień 2011 Pojawiła się wersja beta NURBS modelera o nazwie MoI. Jest to program, który ma być uzupełnieniem narzędzi do modelowania polygonalnego. Jego autor stawia przede wszystkim na czytelny, prosty interfejs. Więcej: http://max3d.pl/news.php?id=1965
Sjon Napisano 26 Sierpień 2011 Napisano 26 Sierpień 2011 Dawno temu testowałem ten programik. Banalny interfejs to jego ogromny plus. Funkcje podzielone logicznie i wszystko pod ręką. Pewnie sporo ulepszył autor od czasu kiedy testowałem. Można polecić wszystkim chcącym robić w nurbsach (rhino'wcom pewnie się spodoba)
Pawelkos Napisano 27 Sierpień 2011 Napisano 27 Sierpień 2011 O szkoda, a myslalem ze bedzie to jakas darmowa alternatywa dla rihno
Robertus Napisano 27 Sierpień 2011 Napisano 27 Sierpień 2011 Też kiedyś testowałem v2 i to naprawdę fajny sofcik z przyjaznym interafacem i sporymi możliwościami.
wuj Napisano 27 Sierpień 2011 Napisano 27 Sierpień 2011 Taki off-to co do MOI i Rhino: wydaje mi się, że autor (Michael Gibson) był kiedyś głównym dev Rhino. Niech mnie ktoś poprawi jak mnie pamięć myli ;)
Rekomendowane odpowiedzi