Zernat Napisano 27 Sierpień 2011 Share Napisano 27 Sierpień 2011 Witam. Chciałbym was prosić o pomoc. Mianowicie mam takie 2 tuby które chcę połączyć: http://img33.imageshack.us/img33/1069/92497284.png A więc zaznaczyłem je obie, i daję Editable Poly i wybieram Bridge. Jednak dalej dzieje się jeden z dwóch scenariuszy. Albo przy przeciąganiu linii do rpzennwej tuby owszem Bridge działa ale chce zamykać dziurę zamiast łączyć tuby. Albo tuba się psuje kiedy jeden z polygonów jakby, zapada się w sobie :/ Czy mógłby mi ktoś pomóc i powiedzieć jak mogę je połączyć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dynamico Napisano 27 Sierpień 2011 Share Napisano 27 Sierpień 2011 Po pierwsze tuby muszą należeć do jednego obiektu - attach. Później zaznacz krawędzie, które chccesz połączyć w trybie "border". Teraz powinno zadziałać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zernat Napisano 27 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2011 Rozumiem. Jednak jak dałem attach na drugiej tubie to ją wywaliło na lewo tzn. z niebieskiej zrobiła się czarna i odwróciło jej jakby denka O.O ... Usunąłem ją więc i od nowa sklonowałem jednak stało się tak samo znów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 27 Sierpień 2011 Share Napisano 27 Sierpień 2011 Normale ci sie flipneły na lewą stronę:D Zaznacz wsystkie poly i flip kliknij. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zernat Napisano 27 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2011 Działa :) Dziękuję wam bardzo, poszły reputy ^^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi