virgi Napisano 3 Lipiec 2004 Napisano 3 Lipiec 2004 To moja pierwsza praca która wyszla tak wmiare:) prosze nie bic :)) wiem ze to nie jest cos pieknego ale ;)... narazie cwicze :). pozdrawiam
rowr Napisano 3 Lipiec 2004 Napisano 3 Lipiec 2004 Witaj na forum 1.texturki troszke slabe 2.kwiatki nienaturalnie wygladaja 3.woda z fontanny troszke za slaba i ogolnie dziwna ale jak na pierwsza pracke to oki [Wyedytowany dnia 3-7-2004 > rowr]
Mulczas Napisano 3 Lipiec 2004 Napisano 3 Lipiec 2004 ale jak na pierwsza prace to bardzo fajne, bendom z ciebie ludzie :)
Beatou Napisano 3 Lipiec 2004 Napisano 3 Lipiec 2004 Trochę dziwnie... wszystko jak wyżej i nie wiem chyba światło jest takie jakieś... i pusto... fa gdzie ławeczka?? ;] I to drzewo za murem trochę nie pasuje... po co ono tam jest?? Jak już to wstaw tam więcej tych drzew... no i roslinki to mogłeś mniej radioaktywne zrobić... Możesz jeszcze dodać jakieś ptaki, posągi (zwłaszcza na górze fontanny) itp.. Poza tymi szczegułami to praca pozytywna jak na pierwszy raz... Pozdr, Beatou [Wyedytowany dnia 3-7-2004 > Beatou]
Mateusz Napisano 3 Lipiec 2004 Napisano 3 Lipiec 2004 Krótko będę prawił: ładne, czekam na twoje kolejne prace.
gd18 Napisano 8 Lipiec 2004 Napisano 8 Lipiec 2004 kwiatki troszke nie takie, reszta jak napoczątek OK
ftorek Napisano 8 Lipiec 2004 Napisano 8 Lipiec 2004 hej no wiec - jak na pierwszy raz - moze byc a tak w ogole: 1. texturki do poprawy - troche nieregularonsci brudu itp 2. swiatlo do poprawy - w podcieniach cos sie nawet przyjemnego dzieje - ale nic pozatym 3. rosliny - slabiutko - jakies niedozale banany powkladane w misy 4. geometria baaaardzo prosta - az sie prosi o jakies dodatkowe elementy 5. no i jeszcze kompzycja - obrazek podzielony dziwnie w pozioime na pol i jeszcze to wystajace drzewo - makabra no wiec - jak na pierwszy raz - spoko - a tak ogolnie - kiszka [Wyedytowany dnia 8-7-2004 > ftorek]
Rekomendowane odpowiedzi