virgi Posted July 3, 2004 Share Posted July 3, 2004 To moja pierwsza praca która wyszla tak wmiare:) prosze nie bic :)) wiem ze to nie jest cos pieknego ale ;)... narazie cwicze :). pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master of the best Posted July 3, 2004 Share Posted July 3, 2004 jak dla mnie bomba! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rowr Posted July 3, 2004 Share Posted July 3, 2004 Witaj na forum 1.texturki troszke slabe 2.kwiatki nienaturalnie wygladaja 3.woda z fontanny troszke za slaba i ogolnie dziwna ale jak na pierwsza pracke to oki [Wyedytowany dnia 3-7-2004 > rowr] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mulczas Posted July 3, 2004 Share Posted July 3, 2004 ale jak na pierwsza prace to bardzo fajne, bendom z ciebie ludzie :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SansSerif Posted July 3, 2004 Share Posted July 3, 2004 dworek? moze atrium ale nie dworek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beatou Posted July 3, 2004 Share Posted July 3, 2004 Trochę dziwnie... wszystko jak wyżej i nie wiem chyba światło jest takie jakieś... i pusto... fa gdzie ławeczka?? ;] I to drzewo za murem trochę nie pasuje... po co ono tam jest?? Jak już to wstaw tam więcej tych drzew... no i roslinki to mogłeś mniej radioaktywne zrobić... Możesz jeszcze dodać jakieś ptaki, posągi (zwłaszcza na górze fontanny) itp.. Poza tymi szczegułami to praca pozytywna jak na pierwszy raz... Pozdr, Beatou [Wyedytowany dnia 3-7-2004 > Beatou] Link to comment Share on other sites More sharing options...
virgi Posted July 3, 2004 Author Share Posted July 3, 2004 Nastepna bedzie lepsza ;))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateusz Posted July 3, 2004 Share Posted July 3, 2004 Krótko będę prawił: ładne, czekam na twoje kolejne prace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
virgi Posted July 5, 2004 Author Share Posted July 5, 2004 Poprawil bym ale scena sie zepsola :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orion Posted July 5, 2004 Share Posted July 5, 2004 Aż się prosi o GI Link to comment Share on other sites More sharing options...
gd18 Posted July 8, 2004 Share Posted July 8, 2004 kwiatki troszke nie takie, reszta jak napoczątek OK Link to comment Share on other sites More sharing options...
ftorek Posted July 8, 2004 Share Posted July 8, 2004 hej no wiec - jak na pierwszy raz - moze byc a tak w ogole: 1. texturki do poprawy - troche nieregularonsci brudu itp 2. swiatlo do poprawy - w podcieniach cos sie nawet przyjemnego dzieje - ale nic pozatym 3. rosliny - slabiutko - jakies niedozale banany powkladane w misy 4. geometria baaaardzo prosta - az sie prosi o jakies dodatkowe elementy 5. no i jeszcze kompzycja - obrazek podzielony dziwnie w pozioime na pol i jeszcze to wystajace drzewo - makabra no wiec - jak na pierwszy raz - spoko - a tak ogolnie - kiszka [Wyedytowany dnia 8-7-2004 > ftorek] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts