Vega Napisano 14 Wrzesień 2011 Napisano 14 Wrzesień 2011 Zapraszamy do lektury artykułu autorstwa Klaudiusza Wesołowskiego omawiający podstawowe ustawienia V-Ray. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1987
Levus Napisano 14 Wrzesień 2011 Napisano 14 Wrzesień 2011 Autorem jest Klaudiusz Wesołowski a na końcu artykułu jest link do portfolio Darka Zabrockiego, chyba pomyłka. A sam artykuł mi się osobiście przyda bo się wgryzam w vraya, dziękuję!
claude Napisano 14 Wrzesień 2011 Napisano 14 Wrzesień 2011 Ale mnie zaskoczyliście. Przez ostatni rok mało robiłem w 3d a nawet jak robiłem to nie miałem sił pokazać na forum. Naglę widzę mój stary tutorial, który jest w rzeczywistości opracowanymi notatkami, które robiłem w okresie studiowania tego silnika. Jestem już trochę poza tematem więc jeśli macie jakieś uwagi to proszę bardzo. 1
Vega Napisano 14 Wrzesień 2011 Autor Napisano 14 Wrzesień 2011 (edytowane) Tak tam jest błąd w adresie do portofolio. Przepraszam i już zmieniam. Edytowane 14 Wrzesień 2011 przez Vega
illusion Napisano 14 Wrzesień 2011 Napisano 14 Wrzesień 2011 Taak, dla wielu osób jak i dla mnie to wiele razy była i jest lektura do poduszki :)
Camel Napisano 15 Wrzesień 2011 Napisano 15 Wrzesień 2011 "Pasy" "pasów" - zamiast pass'y, pass'ów - Troszkę zabawny błąd, ale fajnie by było jakbyś poprawił bo artykuł jest godny poszanowania... :)
Rekomendowane odpowiedzi