adek Napisano 15 Wrzesień 2011 Napisano 15 Wrzesień 2011 Zdaje sobie sprawę, że nie jest to materiał nowy, ale warto obejrzeć prezentację z TED Eda Ulbricha z Digital Domain, który tłumaczy technologię, której zawdzięcza Oskara, i która pozwoliła jego ekipie odtworzyć cyfrowo młodszą i starszą wersję twarzy Brada Pitta na potrzeby filmu "Ciekawy przypadek Benjamina Buttona". Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1990
Robertus Napisano 15 Wrzesień 2011 Napisano 15 Wrzesień 2011 To jeden z nielicznych filmów po obejrzeniu których zastanawiałem się gdzie są tu te sławne FX'y. Po przyjściu z kina i obejrzeniu kilku "making ofów" szczena opadła mi maksymalnie. Film to jeden, wielki fantastyczny efekt specjalny. Swoją drogą także bardzo mi się podobał od strony czysto filmowej. Kto nie widział, polecam gorąco.
ApaczoS Napisano 15 Wrzesień 2011 Napisano 15 Wrzesień 2011 Fajnie koleś opowiada. Co tu dużo mówić, świetna robota, jak i sam film.
deshu Napisano 15 Wrzesień 2011 Napisano 15 Wrzesień 2011 No film niezły. To chyba najlepsza pozycja w portfolio realflowa.
safian Napisano 15 Wrzesień 2011 Napisano 15 Wrzesień 2011 Bardzo fajna prezentacja, no i należą się oklaski, bo twarz zrobili przepiękną.
Mortom Napisano 16 Wrzesień 2011 Napisano 16 Wrzesień 2011 Filmu nie widziałem... ale teraz to muszę iść do kina.
plasti Napisano 16 Wrzesień 2011 Napisano 16 Wrzesień 2011 do jakiego kina??? ten film pare lat temu wyszedl :]
Mortom Napisano 19 Wrzesień 2011 Napisano 19 Wrzesień 2011 plasti - no to sie wydało... jestm o pare lat do tyłu z filmami :> choć przyznam, że o filmie nie słyszałem nic, ale to nie dziwota, TV nie oglądam (haracz place, sam nie wiem po co - chyba aby było), radia jako takiego też nic (po za internetowymi bez dziamkania z samą muzyką). Tyle co doleci do mnie na reklamach (banerach) na parunastu serwisach które odwiedzam. Choć dziwnie, że na HATAKu tego nie wypatrzyłem. Może chory byłem ;)
Rekomendowane odpowiedzi