Napisano 15 Wrzesień 201113 l Zdaje sobie sprawę, że nie jest to materiał nowy, ale warto obejrzeć prezentację z TED Eda Ulbricha z Digital Domain, który tłumaczy technologię, której zawdzięcza Oskara, i która pozwoliła jego ekipie odtworzyć cyfrowo młodszą i starszą wersję twarzy Brada Pitta na potrzeby filmu "Ciekawy przypadek Benjamina Buttona". Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1990
Napisano 15 Wrzesień 201113 l To jeden z nielicznych filmów po obejrzeniu których zastanawiałem się gdzie są tu te sławne FX'y. Po przyjściu z kina i obejrzeniu kilku "making ofów" szczena opadła mi maksymalnie. Film to jeden, wielki fantastyczny efekt specjalny. Swoją drogą także bardzo mi się podobał od strony czysto filmowej. Kto nie widział, polecam gorąco.
Napisano 15 Wrzesień 201113 l Fajnie koleś opowiada. Co tu dużo mówić, świetna robota, jak i sam film.
Napisano 15 Wrzesień 201113 l Bardzo fajna prezentacja, no i należą się oklaski, bo twarz zrobili przepiękną.
Napisano 19 Wrzesień 201113 l plasti - no to sie wydało... jestm o pare lat do tyłu z filmami :> choć przyznam, że o filmie nie słyszałem nic, ale to nie dziwota, TV nie oglądam (haracz place, sam nie wiem po co - chyba aby było), radia jako takiego też nic (po za internetowymi bez dziamkania z samą muzyką). Tyle co doleci do mnie na reklamach (banerach) na parunastu serwisach które odwiedzam. Choć dziwnie, że na HATAKu tego nie wypatrzyłem. Może chory byłem ;)