Napisano 28 Wrzesień 201212 l A ja się pytam dlaczego ten topic nie ma pięciu gwiazdek???? ;) może dla tego ,że wszyscy finisha czekają
Napisano 28 Wrzesień 201212 l Autor niestety jeśli chciałbym wykonać kompletne i dokładne wnętrze to koniec nie nastąpi za szybko;p Sytuacji nie poprawia też największa bolączka czyli brak wyczerpującej dokumentacji :( (nie wspomnę o czasie) pozdrawiam :)
Napisano 5 Marzec 201312 l Autor Wątek nadal żyje :) Znalazłem trochę wolnego czasu (kryzys w budownictwie ;p): prawie skończony blok silnika, następnie przyjdzie pora na koło zamachowe, rozruszniki, prądnice i chłodnice oleju.
Napisano 5 Marzec 201312 l o kurcze gdzies przegapilem poprzednie posty z bebechami silnika, suuper to wyglada, i bardzo podoba mi sie material na tlokach silnika zarowno tego czarnego chropowatego jak i tego polyskliwego. Widze z ciebie jeszcze wiekszy zwyrol niz ja, bo robisz to czego nie bedzie widac czyli wnetrze silnika...... FAAAJNIE :D
Napisano 6 Marzec 201312 l Autor mam wizję renderingów silnika z odsłoniętą pokrywą, więc może gdzieś pokaże się to czego normalnie nie widać;p pozdr
Napisano 16 Marzec 201311 l Autor Cały czas do przodu: Co do bebechów to faktycznie przyznaję troche mnie poniosło :D Muszę popracować jeszcze nad materiałami, i zabrać się za pokrywy zaworów i gaźniki maciek.m co do materiału na korbowodach to tylko bump z mapą speckle :) Pozdr