Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

czyli malujemy wymyslne , groteskowe jak najbardziej przesadzone miny , grymasy ,(mogą byc połączone z postawą całego ciała, pozycją w danej chwili...) zarówno mogą byc to ludzkie ,zwierzęce,.mechaniczne, kosmiczne ...pełna dowolnosc ograniczona jedynie waszą wyobraźnią...

Regulamin:

* Czas malowania: 1,5 h.

* Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna.

* Prace umieszczamy w tym wątku.

* Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku.

* Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona.

* czas sondy 3 dni.

Nagrody:

* Wybór kolejnego tematu.

* Rekomendacja na stronie głównej serwisu.

* Umieszczenie pracy w galerii.

ZAKOŃCZENIE SESJI: 26.09.2011 godz. 23:59.

tutaj chciałby jeszcze raz przeprosic wszystkich za zwłokę....pozdrawiam

• Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 6,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

zachodzę w głowę jak umiescic ten wątek na odpowiednim miejsu czyli zastąpic tsp 124 robina hooda..,..?? jakas poddpowiedz:) swierzak jestem

Napisano

Przed państwem człowiek dromader w Iraku i ryborakieta! :

dromader.jpg

Nie pozwólcie im wygrać tej wojny!

Napisano

Igor jest bardzo samotny...

sadigor.jpg

fajny temat, dziwne, że tak mało zgłoszeń.

Napisano

Ktos wie czemu tygodniowy speedpainting stoi w miejscu? Moze by to jakos ruszyc,

przedluzyc ten temat albo dac calkiem nowy, ktory zwiekszy zainteresowanie?

Napisano

hehe no pewnie, kto by pomyślał, żeby dawać tsp w dziale tsp. Zapraszam tutaj - http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=79481

Napisano
hehe no pewnie, kto by pomyślał, żeby dawać tsp w dziale tsp.

Ależ myśleliśmy tak, myśleliśmy. Tylko że wtedy nic się w nich nie działo. Praktyka wykazała, że to się nie sprawdza.

Napisano

Czemu caly czas ktos cos zmienia...? Bylo dobrze a teraz nawet nie wiadomo gdzie jest watek.

Rekomendacja wygranej pracy w bannerach na glownej - na gorze tez byla lepsza, niz te bannery na dole z mini-bitwami.

Przez takie zmiany nie wiadomo po co psuje sie dobra zabawe. Zreszta to juz widac po co raz mniejszym zainteresowaniu i slabszych pracach. Przeciez kiedys czasami ciezko bylo sonde zrobic, bo bylo za duzo prac.

Napisano
Ależ myśleliśmy tak, myśleliśmy. Tylko że wtedy nic się w nich nie działo. Praktyka wykazała, że to się nie sprawdza.

teraz i ja to wiem. Nie chciałem robić burdelu, myślałem, że temat zostanie przyklejony też na forum "galeria 2D" czy coś. Nic to, zobaczymy jak będzie.

Napisano

Spoko, w końcu skąd miałeś wiedzieć. Z resztą, ostatni był na głównej i też nie było wiele zgłoszeń.

Napisano

Dobra,...wróciłem posprzątać ten bajzel.

Co jest za problem?