Napisano 20 Wrzesień 201113 l czyli malujemy wymyslne , groteskowe jak najbardziej przesadzone miny , grymasy ,(mogą byc połączone z postawą całego ciała, pozycją w danej chwili...) zarówno mogą byc to ludzkie ,zwierzęce,.mechaniczne, kosmiczne ...pełna dowolnosc ograniczona jedynie waszą wyobraźnią... Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 26.09.2011 godz. 23:59. tutaj chciałby jeszcze raz przeprosic wszystkich za zwłokę....pozdrawiam
Napisano 20 Wrzesień 201113 l Autor zachodzę w głowę jak umiescic ten wątek na odpowiednim miejsu czyli zastąpic tsp 124 robina hooda..,..?? jakas poddpowiedz:) swierzak jestem
Napisano 24 Wrzesień 201113 l Przed państwem człowiek dromader w Iraku i ryborakieta! : Nie pozwólcie im wygrać tej wojny!
Napisano 6 Październik 201113 l Ktos wie czemu tygodniowy speedpainting stoi w miejscu? Moze by to jakos ruszyc, przedluzyc ten temat albo dac calkiem nowy, ktory zwiekszy zainteresowanie?
Napisano 7 Październik 201113 l hehe no pewnie, kto by pomyślał, żeby dawać tsp w dziale tsp. Zapraszam tutaj - http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=79481
Napisano 7 Październik 201113 l hehe no pewnie, kto by pomyślał, żeby dawać tsp w dziale tsp. Ależ myśleliśmy tak, myśleliśmy. Tylko że wtedy nic się w nich nie działo. Praktyka wykazała, że to się nie sprawdza.
Napisano 7 Październik 201113 l Czemu caly czas ktos cos zmienia...? Bylo dobrze a teraz nawet nie wiadomo gdzie jest watek. Rekomendacja wygranej pracy w bannerach na glownej - na gorze tez byla lepsza, niz te bannery na dole z mini-bitwami. Przez takie zmiany nie wiadomo po co psuje sie dobra zabawe. Zreszta to juz widac po co raz mniejszym zainteresowaniu i slabszych pracach. Przeciez kiedys czasami ciezko bylo sonde zrobic, bo bylo za duzo prac.
Napisano 7 Październik 201113 l Ależ myśleliśmy tak, myśleliśmy. Tylko że wtedy nic się w nich nie działo. Praktyka wykazała, że to się nie sprawdza. teraz i ja to wiem. Nie chciałem robić burdelu, myślałem, że temat zostanie przyklejony też na forum "galeria 2D" czy coś. Nic to, zobaczymy jak będzie.
Napisano 7 Październik 201113 l Spoko, w końcu skąd miałeś wiedzieć. Z resztą, ostatni był na głównej i też nie było wiele zgłoszeń.