Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam,

Skoro to mój pierwszy post tutaj to wiadomo witam wszystkich :D

Ostatnio zacząłem z nudów coś skrobać i stwierdziłem że wrzucę jako WIP, zawsze przyda sie konstruktywna krytyka :D

Myśle, że powoli będe wrzucał upki pracy a może z łóżka skończy się jakąś fajną sceną :P pożyjemy zobaczymy... jak narazie taki up i siatka.

Pozdrawiam i oczywiści komentujcie ;)

lozko1.jpg

siatka1.jpg

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 1,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Łóżeczko ciekawe, (aczkolwiek nie chciałbym go wnosić na 4te piętro do mieszkania :D).

Sprawia wrażenie twardego, fałdy muszą być koniecznie na materacu, może jakieś prześcieradło, pościel?? satyna ładnie moim zdaniem by wyglądała tu ;p

A na stolikach postawiłbym jakiś szlachetny trunek z kieliszkami (jakież to oklepane).

Pozdrawiam

ps. ciekawe jaka scena chodzi Ci po głowie ;p

Napisano
  • Autor

Mały Upload ;)

lozko2.jpg

Edytowane przez Adis312

Napisano
  • Autor

Nowy materiał (tkanina) :) chyba troche lepszy ale oczywiście krytyka mile widziana :)

lozko4.jpg

Edytowane przez Adis312

Napisano

Nie myslale zrobic ten material i potem uzyc grawitacji i dynami by spadl na lozko? bylo by naturalniej. Cloath etc....

W jakim programie robisz. W dolne czesc popatrze na krawedz material ejst kanciasty moze jeszcze raz daj smooth?

Napisano
  • Autor

Zapomniałem napisać ;P w maxie 10 mr robie :) Spróbuje jeszcze dopieścić ten materiał :)

Napisano

To nie jest łózko dla singla. Wymodeluj porządnie pogniecione poduszki, prześcieradło, kołdrę, wokół zużyte gumki, świeczki*, kadzidełka, porozrzucane ubrania, damskie szpilki (dwie lub więcej), stanik na lampie, może jakieś wylane wino...

* zużyte tak czy inaczej...