adamakis Napisano 27 Wrzesień 2011 Napisano 27 Wrzesień 2011 Mam nadzieje ze nie spamuje duzo, ale pracuje tez duzo i wychodza nowe rzeczy... Na tej samej podstawie jak ostatni, Na blogu znajdziecie wiekszy resolution. "Digital 3d environment sculptures"
bolitic Napisano 27 Wrzesień 2011 Napisano 27 Wrzesień 2011 Taki spam to my lubimy ;) widać, że aspirujesz do bycia "artist" a nie tylko "3d designer" ;) i w sumie chyba Ci to wychodzi, ale osobiście to się nie znam. Przyjemnie się to ogląda. Bardzo mi się podoba szczególnie to rozmycie na podłożu. αντίο! JS
Orangegraphics Napisano 27 Wrzesień 2011 Napisano 27 Wrzesień 2011 bardzo, bardzo mi się podobają twoje prace, coś nowego, świeżego ;) pozdrawiam
Tores Napisano 27 Wrzesień 2011 Napisano 27 Wrzesień 2011 Pierwsze odczucie - dwie osoby po imprezie wołają znajomego. Sorki, że tak piszę ale zawszę mówię to co widzę na samym początku i nie bedę tutaj opisywał techniki ani shaderów bo to jest nie istotne. Nie będe się wpatrywał 20 minut i szukał dramatu w jakimś ustawieniu części głowy bo to powinno być widać od razu. Cały obraz powinien być w końcu przesłaniem. Poprostu nie czuję tego.
peter_f Napisano 27 Wrzesień 2011 Napisano 27 Wrzesień 2011 Świetna robota Adam. Jak już pisałem w innym Twoim wątku, nie wpuszczam się w rozwikłanie sensu,ale technicznie rewelka. Fantastyczne ujęcie i DOF działa tu genialnie! 5*****
adamakis Napisano 27 Wrzesień 2011 Autor Napisano 27 Wrzesień 2011 dzieki bardzo za komentarze, @ Tores, nie marw sie, rozumie bardzo dobrze ze cos nie zawsze musi wchodzic pozytywnie do kogos... wszystko akceptowane :)
Rekomendowane odpowiedzi