Beatou Posted July 4, 2004 Share Posted July 4, 2004 Wiem że matrix już był no ale moja praca też jest ;] Prackę robiłem na celeronie 433, 320 RAM i grafa Riva TNT 2 Ultra... Max 3 z jakimś pluginem....nie pamiętam... stare to jest ;] Teraz mam lepszego kompa ;] Chciałem wrzucić coś oldschoolowego, coś ala pracka Oriona ;] Nie uciekniecie od old school\'a i cyberpunku.... \"Matrix was ma\" ;] http://3d.goblix.com/gfx/big/matrixchild.jpg [Wyedytowany dnia 4-7-2004 > Beatou] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Falcrum Posted July 4, 2004 Share Posted July 4, 2004 Mało widać...bardzo mało... Pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beatou Posted July 5, 2004 Author Share Posted July 5, 2004 Eeee tak miało byc ;) albo monitor se rozjaśnij ;] W sumie to jeszcze mogę opowiedzieć jak to nie pomoże... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sir_Bols Posted July 5, 2004 Share Posted July 5, 2004 z matrixa taki cyberpunk jak z psich jaj kolczyki... a praca... no coz... typowa stara praca... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beatou Posted July 5, 2004 Author Share Posted July 5, 2004 Eeeee a gdzie ja powiedziałem że matrix to cyberpunk??? Powiedziałem że od niego nie uciekniecie a nie że matrix to cyberpunk...czytajcie loodzie ze zrozumieniem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chveti Posted July 5, 2004 Share Posted July 5, 2004 sir_Bols masz rację , takie typowe amigowe klimaty...:| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beatou Posted July 5, 2004 Author Share Posted July 5, 2004 Ale w pozytywnym czy negatywnym sensie?? Z amigi pamiętam że graficzka była coool ;] Niepotrzebnie wspomniałeś... teraz będę tęsknił za starą A500+ ;( [piwo] dla wszystkich fanów A500. Pozdr, Beatou Link to comment Share on other sites More sharing options...
chveti Posted July 5, 2004 Share Posted July 5, 2004 ehh.. ja mam jeszce działającą A1200 :) trochę negatywnym ze względu na oświetlenie , musisz jakiegoś rendera sobie ściągnąć ......ty masz tylko maxa 3 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beatou Posted July 5, 2004 Author Share Posted July 5, 2004 heh przecież mówiłem że praca jest stara (2001). Chciałem pokazać coś \"old\" schoolowego z mojej galerii. Wtedy miałem maxa 3 no i jeszcze działającą A500 ;] Teraz jestem trochę bardziej doświadczony no ale i tak mam problemy z oświetleniem... no a płytkę z renderami ktoś mi za..bał... i teraz szukam po necie, p2p itp ale nigdzie nie ma... Chciałem se brazila ściągnąć(kupić ;] ) albo v-ray\'a... nevermind.... [Wyedytowany dnia 5-7-2004 > Beatou] Link to comment Share on other sites More sharing options...
sir_Bols Posted July 5, 2004 Share Posted July 5, 2004 Wysłane przez Beatou Eeeee a gdzie ja powiedziałem że matrix to cyberpunk??? Wysłane przez Beatou Nie uciekniecie od old school\'a i cyberpunku.... \"Matrix was ma\" ;] jak dla mnie to jest to dosc jednoznaczne... ale jesli tak sie bawimy to : eeeee a gdzie ja powiedzialem ze ty powiedziales ze matrix to cyberpunk??? ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beatou Posted July 5, 2004 Author Share Posted July 5, 2004 No właśnie.. gdzie?? ;] Można to uznać za prejęzyczenie klawiaturowe... z resztą nie ważne... nie o to tu chodzi...zaraz coś cyberpunkowego zrobię...jak byś doczytał do końca to zauważyłbyś odniesienie do pracy oriona... a ona jest oldschoolowa i cyberpunkowa ;] Koniec dyscussion, Beatou Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiD Posted July 8, 2004 Share Posted July 8, 2004 Fajnie to wyglada .ale troche sciemnawo ze tak ujme ,pozatym textury masz malo rozwiniete ... i nie widac zeby w tych bankach to byl rózowy plyn ... tylko szklo jest ryzowe a dziecko rozwija sie niby z czego ??? gdzie sa te male rureczki do niego przypiete??? No kolego chyba musisz troche to po poprawiac hehe :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts