baato Napisano 3 Październik 2011 Share Napisano 3 Październik 2011 problem iest taki ze nie widze tego zółtego okienka po włączeniu ALT+Q isolate mode, iuz usunąłem plik .ini i reszta okienek iest. czy będę zmuszony do reinstalacji max'a ? czy moze inny sposób pomoże ? macie pomysł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 3 Październik 2011 Share Napisano 3 Październik 2011 A nie ma go może na drugim monitorze o ile podłączałes ostatnio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baato Napisano 3 Październik 2011 Autor Share Napisano 3 Październik 2011 tak problem powstał po odlaczeniu drugiego monitora, ale nie mam go narazie, czy proponuiesz podlaczyc iakis na chwile i po p rostu przesunac okienko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 3 Październik 2011 Share Napisano 3 Październik 2011 Pojawil sie u mnie ten problem pare razy. Ja radzilem sobie z tym tak po tym jak ukryles jakis obiekt uzywaja Alt+Q, wcisnij H wybierz jakis obiekt z listy i go unhidenij:] potem go zaznacz wlacz na min islote mode a nastepnie wyjzdz z trybu. U mnie pomaga, moze u ciebie tez zadziala Edit: a sorry, napisales swojego drugieto posta, zanim ja wyslalem swojego, zatem never mind :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 3 Październik 2011 Share Napisano 3 Październik 2011 tak problem powstał po odlaczeniu drugiego monitora, ale nie mam go narazie, czy proponuiesz podlaczyc iakis na chwile i po p rostu przesunac okienko ? Zawsze możesz podłączyć "1" monitor pod "2"wyjście z karty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baato Napisano 3 Październik 2011 Autor Share Napisano 3 Październik 2011 mam dwa różne wyjścia więc u mnie 'nie zadziała' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 3 Październik 2011 Share Napisano 3 Październik 2011 przejściówka DVI->VGA - 5-10zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 3 Październik 2011 Share Napisano 3 Październik 2011 Wypróbuj to: http://www.scriptspot.com/3ds-max/scripts/give-me-back-my-dialogs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baato Napisano 3 Październik 2011 Autor Share Napisano 3 Październik 2011 (edytowane) ok dzieki chłopaki EDIT: no niestety #mafida mi w ogóle nie chce sie włączyć! próbowałem wszystkie wersie tego cuda i podobno działa na to okienko "exit isolation mode" odpalam go normalnie MAXscript > Run Script ... Edytowane 3 Październik 2011 przez baato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 3 Październik 2011 Share Napisano 3 Październik 2011 Poszukaj w customize user interface.Category LoneRobot.Dodaj sobie skrót albo nowy toolbar i wtedy uruchom. Jak nie będzie w customize to spróbuj open script i evaluate all i wtedy poszukaj w customize. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi