Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

problem iest taki ze nie widze tego zółtego okienka po włączeniu ALT+Q isolate mode, iuz usunąłem plik .ini i reszta okienek iest. czy będę zmuszony do reinstalacji max'a ? czy moze inny sposób pomoże ? macie pomysł ?

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 962
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

A nie ma go może na drugim monitorze o ile podłączałes ostatnio?

Napisano
  • Autor

tak problem powstał po odlaczeniu drugiego monitora, ale nie mam go narazie, czy proponuiesz podlaczyc iakis na chwile i po p rostu przesunac okienko ?

Napisano

Pojawil sie u mnie ten problem pare razy. Ja radzilem sobie z tym tak po tym jak ukryles jakis obiekt uzywaja Alt+Q, wcisnij H wybierz jakis obiekt z listy i go unhidenij:] potem go zaznacz wlacz na min islote mode a nastepnie wyjzdz z trybu. U mnie pomaga, moze u ciebie tez zadziala

Edit:

a sorry, napisales swojego drugieto posta, zanim ja wyslalem swojego, zatem never mind :]

Napisano
  baato napisał:
tak problem powstał po odlaczeniu drugiego monitora, ale nie mam go narazie, czy proponuiesz podlaczyc iakis na chwile i po p rostu przesunac okienko ?

Zawsze możesz podłączyć "1" monitor pod "2"wyjście z karty.

Napisano
  • Autor

mam dwa różne wyjścia więc u mnie 'nie zadziała'

Napisano
  • Autor

ok dzieki chłopaki

EDIT: no niestety #mafida mi w ogóle nie chce sie włączyć! próbowałem wszystkie wersie tego cuda i podobno działa na to okienko "exit isolation mode" odpalam go normalnie MAXscript > Run Script ...

Edytowane przez baato

Napisano

Poszukaj w customize user interface.Category LoneRobot.Dodaj sobie skrót albo nowy toolbar i wtedy uruchom.

Jak nie będzie w customize to spróbuj open script i evaluate all i wtedy poszukaj w customize.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności