Skocz do zawartości

nie widze okienka 'closed isolated'

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

problem iest taki ze nie widze tego zółtego okienka po włączeniu ALT+Q isolate mode, iuz usunąłem plik .ini i reszta okienek iest. czy będę zmuszony do reinstalacji max'a ? czy moze inny sposób pomoże ? macie pomysł ?

• Odpowiedzi 9
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Napisano

tak problem powstał po odlaczeniu drugiego monitora, ale nie mam go narazie, czy proponuiesz podlaczyc iakis na chwile i po p rostu przesunac okienko ?

Napisano

Pojawil sie u mnie ten problem pare razy. Ja radzilem sobie z tym tak po tym jak ukryles jakis obiekt uzywaja Alt+Q, wcisnij H wybierz jakis obiekt z listy i go unhidenij:] potem go zaznacz wlacz na min islote mode a nastepnie wyjzdz z trybu. U mnie pomaga, moze u ciebie tez zadziala

Edit:

a sorry, napisales swojego drugieto posta, zanim ja wyslalem swojego, zatem never mind :]

Napisano
tak problem powstał po odlaczeniu drugiego monitora, ale nie mam go narazie, czy proponuiesz podlaczyc iakis na chwile i po p rostu przesunac okienko ?

Zawsze możesz podłączyć "1" monitor pod "2"wyjście z karty.

Napisano (edytowane)

ok dzieki chłopaki

EDIT: no niestety #mafida mi w ogóle nie chce sie włączyć! próbowałem wszystkie wersie tego cuda i podobno działa na to okienko "exit isolation mode" odpalam go normalnie MAXscript > Run Script ...

Edytowane przez baato
Napisano

Poszukaj w customize user interface.Category LoneRobot.Dodaj sobie skrót albo nowy toolbar i wtedy uruchom.

Jak nie będzie w customize to spróbuj open script i evaluate all i wtedy poszukaj w customize.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności