Xaia Napisano 5 Październik 2011 Napisano 5 Październik 2011 Pełny zwiastun tintina w wysokiej jakości
Sayja Napisano 5 Październik 2011 Napisano 5 Październik 2011 Myślałem, że coś nowego. Nie mniej czekam na ten film z niecierpliwością, a potem zdaje się na kolejne części ;)
adek Napisano 5 Październik 2011 Napisano 5 Październik 2011 No właśnie. To chyba ten z wakacji. Ale wtedy był tylko na oficjalnej stronie. -- Wysłano z telefonu
Xaia Napisano 5 Październik 2011 Autor Napisano 5 Październik 2011 Ten z wakacji miał pare scen i był znacznie krótszy, a przynajmniej tylko taki znalazłem w maksowych niusach. Jeśli ten długi już był to mea culpa, nie widziałem go wcześniej :]
adek Napisano 5 Październik 2011 Napisano 5 Październik 2011 To fakt. Sprawdziłem. Był starszy trailer. Tej wersji nie.
plasti Napisano 5 Październik 2011 Napisano 5 Październik 2011 swietna grafika, zapowiada sie calkiem obiecujaco
zio_mal Napisano 6 Październik 2011 Napisano 6 Październik 2011 kawal wysmienitej roboty. postarali sie chlopaki
Gość EllEss Napisano 6 Październik 2011 Napisano 6 Październik 2011 Wyglada pieknie, zapowiada sie ciekawa historia. Pozostaje tylko czekac. :)
Rekomendowane odpowiedzi