plasti Napisano 23 Październik 2011 Napisano 23 Październik 2011 (edytowane) Witam wrzucam, taki krotki compositing audi i realnego video tla, 3ds max vray, ae, boujou5 Uploaded with ImageShack.us http://www.youtube.com/watch?v=rlTH4RPnFD4 tutaj czyste vid http://www.youtube.com/watch?v=y6qP75DsDMI Edytowane 23 Październik 2011 przez plasti
Orangegraphics Napisano 23 Październik 2011 Napisano 23 Październik 2011 ładnie siedzi,jedynie auto ma dużo większy kontrast niż reszta video, tak samo cień podautem,za bardzo czarny, zmniejsz kontrast 3d
plasti Napisano 23 Październik 2011 Autor Napisano 23 Październik 2011 dzieki za uwage, tez tak myslalem ale sie wachalem :], jak juz tyle czasu widzisz te same vid to juz sie miesza :) poprawka>>>>
Arthus Napisano 23 Październik 2011 Napisano 23 Październik 2011 lol, parę minut zastanawiałem się gdzie te zmiany, patrząc na pierwszy filmik i poprawkę... :D
plasti Napisano 23 Październik 2011 Autor Napisano 23 Październik 2011 lol, parę minut zastanawiałem się gdzie te zmiany, patrząc na pierwszy filmik i poprawkę... :D wystarczy spojrzec na linki zeby sie kapnac ze to te same vid, podmienilem linki.....
Ulyssio Napisano 27 Październik 2011 Napisano 27 Październik 2011 Mnie się podoba , właśnie przyuczam się do ..hmm... compositiongu ;)
przems Napisano 27 Październik 2011 Napisano 27 Październik 2011 a jak oceniasz matchmover ? podobnie dałby radę z wytrakowaniem podobnej scenki? fajnie jakbyś pokazał na końcu jak było montowane - te semafory uliczne itd ;)
plasti Napisano 27 Październik 2011 Autor Napisano 27 Październik 2011 a jak oceniasz matchmover ? podobnie dałby radę z wytrakowaniem podobnej scenki? fajnie jakbyś pokazał na końcu jak było montowane - te semafory uliczne itd ;) nie widzial bym problemu, raczej z czasem bedzie ciezko, matchmovera nie testowalem ale po filmikach widzialem ze to prawie to samo co boujou :)
blinq Napisano 27 Październik 2011 Napisano 27 Październik 2011 Ładnie ładnie - na pierwszy rzut oka nie widać, że wstawione ;)
Rekomendowane odpowiedzi