Napisano 24 Październik 201113 l Tej gry nie trzeba nikomu przedstawiać. Oficjalna premiera gry Battlefield 3 od Electronic Arts w piątek- 28. października. Z tej okazji wypuszczono dwa premierowe zwiastuny. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2053
Napisano 24 Październik 201113 l grałem chyba we wszystkie cześci battlefield i na ta też napewno sie połakomie. Zapowiada się rewelacyjnie.
Napisano 25 Październik 201113 l Wygląda obiecująco - ale zobaczymy jak będzie naprawdę bo graczom na pewno narobiono wielkiego smaka i byle czym się nie zadowolą.
Napisano 27 Październik 201113 l Allach akbar, odpaliłem 2h wcześniej bo nie wytrzymałem już umysłowo. Kampania taka sobie, widać że korzystają z patternów coda, kampania black opsa nadal stoi dumnie nie pokonana. za to grafika i multiplayer.... Fapping mode engaged
Napisano 9 Listopad 201113 l zawiodłem się, już myślałem że sobie pogram a tu kicha windows 7 albo vista no ich strata