Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Hej!

Tym razem chciałbym się z Wami podzielić niegraficzną stroną moich zainteresowań ;) Zespół w którym się udzielam na gitarze czyli Lido właśnie wyszedł ze studia. Nagraliśmy 4 numery. Można je odsłuchać na majspejsie:

www.myspace.com/lidoband

Jestem ciekaw Waszych opinii ;)

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Nie ma żadnych fanów ciężkiego grania na forum? Ciężko mi w to uwierzyć ;)

Napisano

Mnie też, bo kawałki bardzo fajne. Wokal wydaje mi się trochę niezdecydowany - ni to śpiew, ni to growl - ale słucha się bardzo przyjemnie, odprężająco wręcz :)

Napisano

Kawał solidnego rockowego grania. Teksty trochę do mnie nie trafiają. Trochę jak ja to nazywam, taki standardowy rockowy banał. Muzyka za to jest jak najbardziej konkretna.

Napisano
  • Autor

Damn... W ogole ten myspace ostatnio zszedł na psy. Wrzuce linki do jutjuba:

A tu jeszcze profil na FB jakby ktoś miał ochotę kliknąć Like It (ponoć tak się teraz robi... ;) )

Lido on FB

Dziękuję za wszystkie opinie ;) Co do tekstów to... Znam trochę Michała i wiem, że to sa dość osobiste rzeczy. Dlatego nie odbieram tego jako standardowy rockowy banał ;) Aczkolwiek możesz mieć rację - ciężko mi do tego obiektywnie podejść ;)

Pozdro!

Napisano

Jasna Sprawa, każdy tekściarz będzie pisał bazując na własnych przeżyciach i tym co mu w duszy śpiewa. Dlatego też nie mówię że teksty są złe tylko do mnie osobiście nie trafiają.

Dobrze wam idzie działajcie dalej :)

Napisano
  • Autor

Jasna sprawa ;) Zresztą strasznie ciężko napisać przyzwoity tekst po polsku... Po angielsku można walić o czymkolwiek a i tak ludzie się cieszą ;) Zresztą tutaj też jest ograniczenie przez wszystkie "sz" "cz" "ż" "ś" itd... Ciężko to wyśpiewać ;) Dzięki za opinię! ;)

Napisano
  • Autor
Jest pierd****ęcie:)

hehehe. Dla mnie to najlepszy komplement jaki może usłyszeć artysta ;) Dzięki!

Co do wokalu to... Tak chyba miało być ;) Raczej to nie wina nagrania bo nagrywaliśmy w dobrym studiu. Swoją drogą wokal jest specjalnie sciszony i wtopiony w resztę zespołu. A że Michał się drze niewyraźnie to już inna sprawa ;)