Creator Napisano 2 Czerwiec 2012 Autor Napisano 2 Czerwiec 2012 na 20fps to se raczej nie pofragujesz za duzo Dał rade :D Zainteresowanie było spore, serwer zabity na max podwiększyłem ilość slotów z 16 do 24 :)
FF Napisano 2 Czerwiec 2012 Napisano 2 Czerwiec 2012 sam nie wiem, moze 24 jeszcze ujdzie ale wiecej to juz lepiej nie.
n-pigeon Napisano 2 Czerwiec 2012 Napisano 2 Czerwiec 2012 @FF No czasem mi spadało do 15 i wtedy się modliłem :D ale ogólnie dobrze poszło, nawet kilka #1 na serwerze i ładne ratio. To teraz czekam na nasz spar :P Hmm, choć na ciebie potrzebuje więcej FPS xD Muszę skołować lepszą kartę zastępczą :) @Creator Super serwerek, dobry ping, hardcore (mój ulubiony tryb), no i admin na serwerze :D Widzę, że dość popularny, dużo ludzi grało, fajnie.
Creator Napisano 2 Czerwiec 2012 Autor Napisano 2 Czerwiec 2012 łeee, hardcore jest noobowski:P (powaznie) Wiesz, serwer jest "elastyczny". Możemy wyłączyć HC jeśli większość będzie chciała. Sporo osób płakało że jest Friendly Fire, to wyłączyłem, ale jak będzie trzeba to FF wróci. Wszystko jest do ugadania :)
n-pigeon Napisano 2 Czerwiec 2012 Napisano 2 Czerwiec 2012 E tam noobowski, musisz nauczyć się walczyć z stresem i tyle ^^ Można kilka meczy spowolnić, byś mógł się rozgrzać i przypomnieć gdzie jest środek ekranu :P Jakby co mi obojętne, ale wole HC, więcej akcji :D a mam trochę dość powolności BF3.
FF Napisano 3 Czerwiec 2012 Napisano 3 Czerwiec 2012 no Friendly Fire moze lepiej jak nie ma bo jestem przyzwyczajony ze go nie ma i pozniej sa przykre niespodzianki:D a co do akcji to nie wiem czy HC ma na nia wplyw ale na pewno na hc sie latwiej gra bo sie o wiele latwiej fraguje (mimo ze zginac tez jest latwiej) no nic, bedzie czas to zagram, na razie sesja i czasu nie mam nic a nic:(
asblaze Napisano 3 Czerwiec 2012 Napisano 3 Czerwiec 2012 Ja tam wolę jak jest mega realistycznie. Bez podpisów, z możliwością ubicia swojego. Człowiek najpierw chroni dupę a potem myśli o fragach, a nie biega jak pawian po mapie, bo zanim ktoś go ubije ze szturmowego karabinu to da rade dobiec i zaciukać nożem :)
Creator Napisano 3 Czerwiec 2012 Autor Napisano 3 Czerwiec 2012 Tu jest lepszy tracker, pobiera info na bieżąco, wystarczy odświeżać stronę: http://www.serwerycod.pl/serwer-158250.html
FF Napisano 3 Czerwiec 2012 Napisano 3 Czerwiec 2012 asblaze - cod to nigdy nie była realistyczna gra i chyba nie ma sensu z niej takiej robić na siłe bo to i tak nie działa.
n-pigeon Napisano 3 Czerwiec 2012 Napisano 3 Czerwiec 2012 o 20 też wpadnę, idę żebrać o lepszą kartę po ludziach :D
Creator Napisano 3 Czerwiec 2012 Autor Napisano 3 Czerwiec 2012 serwer zdechł, ale już postawiłem chłopa na nogi :) Sorry za przerwy w transmisji fragów :P
n-pigeon Napisano 3 Czerwiec 2012 Napisano 3 Czerwiec 2012 To ja go zepsułem ^^ Usunąłeś z instalacji killhouse? :)
Creator Napisano 3 Czerwiec 2012 Autor Napisano 3 Czerwiec 2012 (edytowane) nie, nic nie ruszalem Edit: A co wpisałeś mu ? :D Edytowane 3 Czerwiec 2012 przez Creator
n-pigeon Napisano 4 Czerwiec 2012 Napisano 4 Czerwiec 2012 \callvote map killhouse, bo mało ludzi było już. Pokazał się ekran ładowania mapy z brakiem tekstury/screena i łup padł :D Za 30 min będę grał.
Creator Napisano 6 Czerwiec 2012 Autor Napisano 6 Czerwiec 2012 Witam !! Jako że jutro TŁUSTY CZWARTEK i przysługuje niektórym wolne od pracy, proponuje zrobić pospolite ruszenie, aby postrzelać do siebie :D 6.06 20:00 - sparing 7.06 14:00 - pierwsze starcie 20:00 - masowa rzeźnia :D Dodatkowo udostępniam serwer MUMBLE: ip:80.82.23.174 port:64738 ZAPRASZAM !!!
FF Napisano 1 Lipiec 2012 Napisano 1 Lipiec 2012 creator, jestes adminem na tym serwerze? weź tam przytemperuj kolegów bo mnie chcą wywalać z serwera za niby wallhacka
Creator Napisano 2 Lipiec 2012 Autor Napisano 2 Lipiec 2012 Hej, Sorry za spóźnioną odpowiedź. Nie miałem w weekend dostępu do neta, dlatego sorry za wszelkiego rodzaju anarchię na serwerze.
Rekomendowane odpowiedzi