Napisano 2 Czerwiec 201212 l Autor na 20fps to se raczej nie pofragujesz za duzo Dał rade :D Zainteresowanie było spore, serwer zabity na max podwiększyłem ilość slotów z 16 do 24 :)
Napisano 2 Czerwiec 201212 l @FF No czasem mi spadało do 15 i wtedy się modliłem :D ale ogólnie dobrze poszło, nawet kilka #1 na serwerze i ładne ratio. To teraz czekam na nasz spar :P Hmm, choć na ciebie potrzebuje więcej FPS xD Muszę skołować lepszą kartę zastępczą :) @Creator Super serwerek, dobry ping, hardcore (mój ulubiony tryb), no i admin na serwerze :D Widzę, że dość popularny, dużo ludzi grało, fajnie.
Napisano 2 Czerwiec 201212 l Autor łeee, hardcore jest noobowski:P (powaznie) Wiesz, serwer jest "elastyczny". Możemy wyłączyć HC jeśli większość będzie chciała. Sporo osób płakało że jest Friendly Fire, to wyłączyłem, ale jak będzie trzeba to FF wróci. Wszystko jest do ugadania :)
Napisano 2 Czerwiec 201212 l E tam noobowski, musisz nauczyć się walczyć z stresem i tyle ^^ Można kilka meczy spowolnić, byś mógł się rozgrzać i przypomnieć gdzie jest środek ekranu :P Jakby co mi obojętne, ale wole HC, więcej akcji :D a mam trochę dość powolności BF3.
Napisano 3 Czerwiec 201212 l no Friendly Fire moze lepiej jak nie ma bo jestem przyzwyczajony ze go nie ma i pozniej sa przykre niespodzianki:D a co do akcji to nie wiem czy HC ma na nia wplyw ale na pewno na hc sie latwiej gra bo sie o wiele latwiej fraguje (mimo ze zginac tez jest latwiej) no nic, bedzie czas to zagram, na razie sesja i czasu nie mam nic a nic:(
Napisano 3 Czerwiec 201212 l Ja tam wolę jak jest mega realistycznie. Bez podpisów, z możliwością ubicia swojego. Człowiek najpierw chroni dupę a potem myśli o fragach, a nie biega jak pawian po mapie, bo zanim ktoś go ubije ze szturmowego karabinu to da rade dobiec i zaciukać nożem :)
Napisano 3 Czerwiec 201212 l Autor Tu jest lepszy tracker, pobiera info na bieżąco, wystarczy odświeżać stronę: http://www.serwerycod.pl/serwer-158250.html
Napisano 3 Czerwiec 201212 l asblaze - cod to nigdy nie była realistyczna gra i chyba nie ma sensu z niej takiej robić na siłe bo to i tak nie działa.
Napisano 3 Czerwiec 201212 l Autor serwer zdechł, ale już postawiłem chłopa na nogi :) Sorry za przerwy w transmisji fragów :P
Napisano 3 Czerwiec 201212 l Autor nie, nic nie ruszalem Edit: A co wpisałeś mu ? :D Edytowane 3 Czerwiec 201212 l przez Creator
Napisano 4 Czerwiec 201212 l \callvote map killhouse, bo mało ludzi było już. Pokazał się ekran ładowania mapy z brakiem tekstury/screena i łup padł :D Za 30 min będę grał.
Napisano 6 Czerwiec 201212 l Autor Witam !! Jako że jutro TŁUSTY CZWARTEK i przysługuje niektórym wolne od pracy, proponuje zrobić pospolite ruszenie, aby postrzelać do siebie :D 6.06 20:00 - sparing 7.06 14:00 - pierwsze starcie 20:00 - masowa rzeźnia :D Dodatkowo udostępniam serwer MUMBLE: ip:80.82.23.174 port:64738 ZAPRASZAM !!!
Napisano 1 Lipiec 201212 l creator, jestes adminem na tym serwerze? weź tam przytemperuj kolegów bo mnie chcą wywalać z serwera za niby wallhacka
Napisano 2 Lipiec 201212 l Autor Hej, Sorry za spóźnioną odpowiedź. Nie miałem w weekend dostępu do neta, dlatego sorry za wszelkiego rodzaju anarchię na serwerze.