Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 72
  • Wyświetleń 6,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

na 20fps to se raczej nie pofragujesz za duzo

Napisano
  • Autor
na 20fps to se raczej nie pofragujesz za duzo

Dał rade :D

Zainteresowanie było spore, serwer zabity na max podwiększyłem ilość slotów z 16 do 24 :)

Napisano

sam nie wiem, moze 24 jeszcze ujdzie ale wiecej to juz lepiej nie.

Napisano

@FF

No czasem mi spadało do 15 i wtedy się modliłem :D ale ogólnie dobrze poszło, nawet kilka #1 na serwerze i ładne ratio.

To teraz czekam na nasz spar :P Hmm, choć na ciebie potrzebuje więcej FPS xD Muszę skołować lepszą kartę zastępczą :)

@Creator

Super serwerek, dobry ping, hardcore (mój ulubiony tryb), no i admin na serwerze :D Widzę, że dość popularny, dużo ludzi grało, fajnie.

Napisano
  • Autor
łeee, hardcore jest noobowski:P (powaznie)

Wiesz, serwer jest "elastyczny". Możemy wyłączyć HC jeśli większość będzie chciała.

Sporo osób płakało że jest Friendly Fire, to wyłączyłem, ale jak będzie trzeba to FF wróci.

Wszystko jest do ugadania :)

Napisano

E tam noobowski, musisz nauczyć się walczyć z stresem i tyle ^^

Można kilka meczy spowolnić, byś mógł się rozgrzać i przypomnieć gdzie jest środek ekranu :P

Jakby co mi obojętne, ale wole HC, więcej akcji :D a mam trochę dość powolności BF3.

Napisano

no Friendly Fire moze lepiej jak nie ma bo jestem przyzwyczajony ze go nie ma i pozniej sa przykre niespodzianki:D

a co do akcji to nie wiem czy HC ma na nia wplyw ale na pewno na hc sie latwiej gra bo sie o wiele latwiej fraguje (mimo ze zginac tez jest latwiej)

no nic, bedzie czas to zagram, na razie sesja i czasu nie mam nic a nic:(

Napisano

Ja tam wolę jak jest mega realistycznie. Bez podpisów, z możliwością ubicia swojego. Człowiek najpierw chroni dupę a potem myśli o fragach, a nie biega jak pawian po mapie, bo zanim ktoś go ubije ze szturmowego karabinu to da rade dobiec i zaciukać nożem :)

Napisano

asblaze - cod to nigdy nie była realistyczna gra i chyba nie ma sensu z niej takiej robić na siłe bo to i tak nie działa.

Napisano
  • Autor

serwer zdechł, ale już postawiłem chłopa na nogi :) Sorry za przerwy w transmisji fragów :P

Napisano
  • Autor

nie, nic nie ruszalem

Edit:

A co wpisałeś mu ? :D

Edytowane przez Creator

Napisano

\callvote map killhouse, bo mało ludzi było już.

Pokazał się ekran ładowania mapy z brakiem tekstury/screena i łup padł :D

Za 30 min będę grał.

Napisano
  • Autor

Witam !!

Jako że jutro TŁUSTY CZWARTEK i przysługuje niektórym wolne od pracy, proponuje zrobić pospolite ruszenie, aby postrzelać do siebie :D

6.06

20:00 - sparing

7.06

14:00 - pierwsze starcie

20:00 - masowa rzeźnia :D

Dodatkowo udostępniam serwer MUMBLE:

ip:80.82.23.174

port:64738

ZAPRASZAM !!!

Napisano

creator, jestes adminem na tym serwerze? weź tam przytemperuj kolegów bo mnie chcą wywalać z serwera za niby wallhacka

Napisano
  • Autor

Hej,

Sorry za spóźnioną odpowiedź. Nie miałem w weekend dostępu do neta, dlatego sorry za wszelkiego rodzaju anarchię na serwerze.