Loki Napisano 6 Listopad 2011 Napisano 6 Listopad 2011 (edytowane) Miał być tylko test oświetlenia, a wyszło coś więcej - więc wrzucam do finished. Modele: krzesło, komputery i żyrandol nie moje (komputery - to jak zawsze świetne modele od RA) Ludzie (też wstawiani w ramach testu) - VizPeople vol1 (z darmowego sampla - bardzo przyjemne ludzie swoją drogą) C&C mile widziane. 1.0 1.1 2.0 2.1 Edytowane 10 Listopad 2011 przez Loki
Pawelkos Napisano 6 Listopad 2011 Napisano 6 Listopad 2011 Calos ogolnie przyjemna dla oka, fajny material podlogi, ale w niektorych miejsach ucieklo ci mapowanie (tekturka z jakiejs kolekcji?). Ten high-gloss sufit, ciekawy pomysl ale mi sie osobiscie nie podoba, poza tym okna ktore sie w nim odbijaja maja czarny background. Nie wiem czy nie przesadzone AO na sztukaterii przez sufit robi wrazenie wklejonego na innej warstwie w PSie. No i ludzie, nie rzucaja cieni, nie odbijaja sie w biurkach i ich kolor swiatla nie pasuje do otoczenia i switla w scenie. Mogles troche sie pobawic color balance w psie z nimi i bardziej ich dopasowac. Nie bierz tego za czepianie sie lub probe wymadrzania sia, bo calos pracy wyglada ladnie, ale wydaje mi sie z mogles wyciagnac z tego troche wiecej. Pozdrawiam
Pionier Napisano 6 Listopad 2011 Napisano 6 Listopad 2011 Mi sie podoba, oczywiscie mozna bylo zrobic poprawki o ktorych wyzej napisal Pawelkos ale i bez nich jest ok. btw, co to za model biurka, wymyslone czy prawdziwe? pozdr, pionier
narwik Napisano 7 Listopad 2011 Napisano 7 Listopad 2011 W jedynce ludzie psują udaną pracę. W dwójce jest dobrze, ale w jedynce cały efekt siada.
Loki Napisano 7 Listopad 2011 Autor Napisano 7 Listopad 2011 (edytowane) Czołem, dzięki za komentarze. Pawelkos - drewno to Arroway Wood v1 ( nie pamietam nazwy pliku niestety, ostatni plik z 3 CD) - szczerze mogę polecić - warte swojej ceny te deski od arroway :) Ludzie są wyrenderowani w scenie, w sumie jak teraz patrzę, to faktycznie w pierwszym obrazku poległy babki (co nie zmienia faktu że te cutout'y od VizPeople są bardzo porządne) Pionier - biurko to B1 - by Loki :) (czyt. moja własna inwencja twórcza) narwik po dniu nie oglądania tych obrazków się zgodzę - wywalę z 1 ludzi do portfolio. ---------------- edit ---------------- przerenderowałem 1 ujęcie jeszcze raz, i powalczyłem w Photoshopie. update w 1 poście. C&C mile widziane. Edytowane 10 Listopad 2011 przez Loki
Rekomendowane odpowiedzi