Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam mam propozycje aby forum(wip) bylo bardziej przejzyste mozna by zrobic 2 tematy wip 1- WIP tylko dla rzeczy organicznych a 2-WIP dla rzeczy nieogranicznych

moim zdaniem to by upozadkowalo forum i ci kturzy nie lubia nazekaja na samochody mieli by \"wlasne\" forum

ps. takie cos jest na forum 3dtotal

co sadzicie o tym????

• Odpowiedzi 34
  • Wyświetleń 3,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

i moze jeszcze 15 innych dzialow ... martwa natura.... obiekty 3d itp ?

hoho napewno nie :P wcale by sie nie poupozadkowalo...

Napisano
  • Autor

czy ja napisalem ze 15 dzialow

napiaslem ORGANICZNE i NIEORGANICZNE

marcin czytaj a nie wymyslaj

drug---> jak byl to moja wina ze nie luknelem:D

Napisano

Hmm ja nie mam problemu z poruszaniem sie po vipach, np: napisane - samochód - nie wchodzę:P uwazam prawidłowe nazewnictwo w zupelnosci wystarczy.

Coś sie ostanio mnożą propozycje nowych działów, tu dla początkujacych, tu dla samochodów... skonczyłoby się na tym ze w każdym byłaby jedna praca:]

Napisano

hihi skaczmy ten temat bo to jedynie slowo admina i modow sie liczy....

ostatni gasi swiatło papa

Napisano
Wysłane przez Marcin

hihi skaczmy ten temat bo to jedynie slowo admina i modow sie liczy....

ostatni gasi swiatło papa

sprecyzuj prosze

Napisano

boze Marcin nie uwazasz ze gadanie w stylu: to juz bylo i zli admini sie nie zgodzili, jest po prostu smieszne? obraz sie na cale forum za to ze tak nie ma. Jesli pomysl jest glupi to nie przechodzi, proste prawda ?

Napisano

ja niemam urazu do adminow co do tego ... to dzieki temu ze takie cos niepowstalo to forum jest czytelne zle mnie zrozumiales Leru :D

jak to ktos powiedzial z ironią ;)

Napisano

hmm no ja to odebralem tak jak napisalem (i mysle ze nie tylko ja) wiec czasem popracuj nad zdolnosciami precyzyjnego przelewania mysli :> (lacznie z tonem wypowiedzi)

Napisano

Marcin: posluchaj tego co mowi Leru zwlaszcza o tonie wypowiedzi na ktory wiele osob juz zwracalo uwage i zgas swiatlo :|

Napisano

Temat wielokrotnie poruszany, ale bez wiekszego poprarcia nie wsrod adminow,ale samych uzytkownikow.

Ta propozycja, troche sie jednak rozni od propozycji - poczatkujacy i nie-poczatkujacy. Podzial na organiczne i nieorganiczne watki wydaje sie byc sensowniejszy bo mozliwy jest jakis sensowny podzial, ale jak zostalo powiedziane i w tym watku - tematow w WIP nie przybywa dziennie 100, 200 czy 300. W tej chwili zalatwiane jest to poprzez odpowiednie nazewnictwo watkow.

Napisano
  • Autor

moze i tak ale to nie chodzi tylko o przyrost tematow....mi sie wydaje ze by bylo wszystko ladnie upozadkowane

na innych forach (np. 3dtotal) tez nie przybywa 100 tematow ale jest to lepsze lepiej mi sie patrzy wszystko widac

a tutaj jest tak wszystko na kupie zmieszane itp.

takie moje zdanie

nara

Napisano

A może naserio wprowadzić kolorki. Przed nazwą wątku byłby taki mały kwadracik z kolorkiem i wystarczy rzut oka i już wiadomo czy to pojazd scena, czy bóg wie co tam jeszcze

Napisano

rzut okiem na pojazd, postac i scena jest w zupelnosci wystarczajacy. Poza tym organika by swiecila pustkami, a nieorganika by byla cala pelna. Wiec co za roznica jesli masz jeden czy dwa dzialy skoro to co teraz jest w WIPie by sie przenioslo prawie w 100% do nieorganiki ?

Napisano

Mi nie zależy na nowym podziale forum tylko na dodaniu kolorków do istniejących działów. Taki kwadracik 8x8 z białą ramką by się ładnie prezentował

Napisano

cholera a moglibyscie ten czas poswiecic na tlumaczenie nowego silnika forum a nie ciagle mielic klawiszami o tym samym ;)

Napisano

chyba nie bo nie odczulem zadnej roznicy

i kto zapalil znoFu światło ? :P hihihi

Napisano

sorry adek. wyrwalo mi sie :)

ale moze dac chlopakom te kilkaset linijek do tlumaczenia bo sie nudza w te gorace letnie noce ;)

Napisano

hihihi - to bedzie trudniejsze od zbierania samej kasy :P raczej Dirty sie szczycil Inglisz wiec moze on ;)