nielot007 Napisano 8 Lipiec 2004 Share Napisano 8 Lipiec 2004 Witam mam propozycje aby forum(wip) bylo bardziej przejzyste mozna by zrobic 2 tematy wip 1- WIP tylko dla rzeczy organicznych a 2-WIP dla rzeczy nieogranicznych moim zdaniem to by upozadkowalo forum i ci kturzy nie lubia nazekaja na samochody mieli by \"wlasne\" forum ps. takie cos jest na forum 3dtotal co sadzicie o tym???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 8 Lipiec 2004 Share Napisano 8 Lipiec 2004 temat byl juz poruszany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 8 Lipiec 2004 Share Napisano 8 Lipiec 2004 i moze jeszcze 15 innych dzialow ... martwa natura.... obiekty 3d itp ? hoho napewno nie :P wcale by sie nie poupozadkowalo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 8 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2004 czy ja napisalem ze 15 dzialow napiaslem ORGANICZNE i NIEORGANICZNE marcin czytaj a nie wymyslaj drug---> jak byl to moja wina ze nie luknelem:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 8 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2004 i wedlug mnie to by upozadkowalo forum!! peace!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 8 Lipiec 2004 Share Napisano 8 Lipiec 2004 a wg mnie respektowanie regulaminu w punkcie nazewnictwo watkow uporzadkowaloby forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir_Bols Napisano 8 Lipiec 2004 Share Napisano 8 Lipiec 2004 dla mnie wystarczy podzial na wip: samochody i wip: cala reszta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikim Napisano 8 Lipiec 2004 Share Napisano 8 Lipiec 2004 Hmm ja nie mam problemu z poruszaniem sie po vipach, np: napisane - samochód - nie wchodzę:P uwazam prawidłowe nazewnictwo w zupelnosci wystarczy. Coś sie ostanio mnożą propozycje nowych działów, tu dla początkujacych, tu dla samochodów... skonczyłoby się na tym ze w każdym byłaby jedna praca:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 8 Lipiec 2004 Share Napisano 8 Lipiec 2004 hihi skaczmy ten temat bo to jedynie slowo admina i modow sie liczy.... ostatni gasi swiatło papa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 10 Lipiec 2004 Share Napisano 10 Lipiec 2004 Wysłane przez Marcin hihi skaczmy ten temat bo to jedynie slowo admina i modow sie liczy.... ostatni gasi swiatło papa sprecyzuj prosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 10 Lipiec 2004 Share Napisano 10 Lipiec 2004 to ze takie propozycje byly i tak sie nie zgodziliscie PSTRYK ! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 10 Lipiec 2004 Share Napisano 10 Lipiec 2004 A może kolorowe tematy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 10 Lipiec 2004 Share Napisano 10 Lipiec 2004 ja mysle zeby stwozyc temat skojazenia w wolnych dyskusjach :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 10 Lipiec 2004 Share Napisano 10 Lipiec 2004 marcin: do kojazenia par sa specjalistyczne fora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 10 Lipiec 2004 Share Napisano 10 Lipiec 2004 to byl dżołk :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 10 Lipiec 2004 Share Napisano 10 Lipiec 2004 Teraz już się nie wykręcisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 10 Lipiec 2004 Share Napisano 10 Lipiec 2004 boze Marcin nie uwazasz ze gadanie w stylu: to juz bylo i zli admini sie nie zgodzili, jest po prostu smieszne? obraz sie na cale forum za to ze tak nie ma. Jesli pomysl jest glupi to nie przechodzi, proste prawda ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 10 Lipiec 2004 Share Napisano 10 Lipiec 2004 ja niemam urazu do adminow co do tego ... to dzieki temu ze takie cos niepowstalo to forum jest czytelne zle mnie zrozumiales Leru :D jak to ktos powiedzial z ironią ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 10 Lipiec 2004 Share Napisano 10 Lipiec 2004 hmm no ja to odebralem tak jak napisalem (i mysle ze nie tylko ja) wiec czasem popracuj nad zdolnosciami precyzyjnego przelewania mysli :> (lacznie z tonem wypowiedzi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 10 Lipiec 2004 Share Napisano 10 Lipiec 2004 Marcin: posluchaj tego co mowi Leru zwlaszcza o tonie wypowiedzi na ktory wiele osob juz zwracalo uwage i zgas swiatlo :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 10 Lipiec 2004 Share Napisano 10 Lipiec 2004 Pstryk :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 10 Lipiec 2004 Share Napisano 10 Lipiec 2004 Temat wielokrotnie poruszany, ale bez wiekszego poprarcia nie wsrod adminow,ale samych uzytkownikow. Ta propozycja, troche sie jednak rozni od propozycji - poczatkujacy i nie-poczatkujacy. Podzial na organiczne i nieorganiczne watki wydaje sie byc sensowniejszy bo mozliwy jest jakis sensowny podzial, ale jak zostalo powiedziane i w tym watku - tematow w WIP nie przybywa dziennie 100, 200 czy 300. W tej chwili zalatwiane jest to poprzez odpowiednie nazewnictwo watkow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 10 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2004 moze i tak ale to nie chodzi tylko o przyrost tematow....mi sie wydaje ze by bylo wszystko ladnie upozadkowane na innych forach (np. 3dtotal) tez nie przybywa 100 tematow ale jest to lepsze lepiej mi sie patrzy wszystko widac a tutaj jest tak wszystko na kupie zmieszane itp. takie moje zdanie nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 10 Lipiec 2004 Share Napisano 10 Lipiec 2004 A może naserio wprowadzić kolorki. Przed nazwą wątku byłby taki mały kwadracik z kolorkiem i wystarczy rzut oka i już wiadomo czy to pojazd scena, czy bóg wie co tam jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 10 Lipiec 2004 Share Napisano 10 Lipiec 2004 rzut okiem na pojazd, postac i scena jest w zupelnosci wystarczajacy. Poza tym organika by swiecila pustkami, a nieorganika by byla cala pelna. Wiec co za roznica jesli masz jeden czy dwa dzialy skoro to co teraz jest w WIPie by sie przenioslo prawie w 100% do nieorganiki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 10 Lipiec 2004 Share Napisano 10 Lipiec 2004 Mi nie zależy na nowym podziale forum tylko na dodaniu kolorków do istniejących działów. Taki kwadracik 8x8 z białą ramką by się ładnie prezentował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 10 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2004 nie prawda policz sobie ze az takiej roznicy by nie bylo (moze troche ale nie duzo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 10 Lipiec 2004 Share Napisano 10 Lipiec 2004 cholera a moglibyscie ten czas poswiecic na tlumaczenie nowego silnika forum a nie ciagle mielic klawiszami o tym samym ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 10 Lipiec 2004 Share Napisano 10 Lipiec 2004 vB juz jest ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 10 Lipiec 2004 Share Napisano 10 Lipiec 2004 chyba nie bo nie odczulem zadnej roznicy i kto zapalil znoFu światło ? :P hihihi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 10 Lipiec 2004 Share Napisano 10 Lipiec 2004 Kto pobudził nietoperze?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 10 Lipiec 2004 Share Napisano 10 Lipiec 2004 vB zostalo zamowione, ale ok. tygodnia czeka sie na realizacje przelewu :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 10 Lipiec 2004 Share Napisano 10 Lipiec 2004 sorry adek. wyrwalo mi sie :) ale moze dac chlopakom te kilkaset linijek do tlumaczenia bo sie nudza w te gorace letnie noce ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 11 Lipiec 2004 Share Napisano 11 Lipiec 2004 racja. Ktos chetny do pomocy -> e-mail ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 11 Lipiec 2004 Share Napisano 11 Lipiec 2004 hihihi - to bedzie trudniejsze od zbierania samej kasy :P raczej Dirty sie szczycil Inglisz wiec moze on ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi