Pawlito Napisano 9 Listopad 2011 Share Napisano 9 Listopad 2011 Mam zainstalowanego Maksa 2010 już od roku i dzieją się z nim jakieś cuda niewidy, a to wyskakują jakieś buttony na środku viewportu, albo całkiem źle wyświetla mi się zaznaczenie, i nie wiem czy to co kliknąłem jest rzeczywiście zaznaczone. Doszło do tego że muszę przechodzić do Wireframe, żeby miec pewność że dana krawędź albo polygon są zaznaczone. Mam już tego dość i chcę całkowicie usunąć program, łącznie z wszelaką konfiguracją. Zrobiłem reinstal programu na zasadzie "Usuń program" z panelu sterowania, jednak to nie pomogło. I pojawia się teraz moje pytanie jak w tytule wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AccessX Napisano 9 Listopad 2011 Share Napisano 9 Listopad 2011 Należy przeczyścić rejestr systemu z wszelakich resztek programu w systemie. Program do czyszczenia to np: CCleaner, TuneUp Utilities, PcTuneUp, Odkurzacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdiJager Napisano 10 Listopad 2011 Share Napisano 10 Listopad 2011 tja, Autodesk zlał inst/dein-stalator na całej linii. "Oczyszczacze" też nie zawsze pomagają - format jest jedynym pewnym rozwiązaniem :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 10 Listopad 2011 Share Napisano 10 Listopad 2011 Wywal folder Autodesk/3dsMax z dysku systemowego.Ustawienia zostają w c:/użytkownicy/nazwa użytkownika/AppData/Local Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi