Napisano 10 Listopad 201113 l Witam następny półgąsienicowiec tym razem Sd.Kf 7 Jeszcze na etapie ramy ale już chyba jest co pokazać więc wstawiem. Edytowane 14 Styczeń 201213 l przez Vorenus
Napisano 13 Listopad 201113 l hmmm to może dasz cynk jak byś miał takie materiały do innych pojazdów ? ;) Ja korzystam z książek ale z reguły tam jest tylko z "zewnatrz" zdjęcia... nie ma takich detali niestety.
Napisano 14 Listopad 201113 l przyłączam się do prośby guffqa :) oraz życzę dalszych postępów pracy, będę obserwował postępy:D
Napisano 15 Listopad 201113 l Autor Tak jak mówiłem głównie internet , dosłownie rycie w internecie kilka dni na różne sposoby :). Z książek najlepiej takie które mają "detail" w nazwie . np Wing and wheels publications wydaje świetną serie , dalej z kagero - photosniper . Trzeba po prostu szukać . Mały Up :
Napisano 20 Listopad 201113 l Głównie internet nam zostaje bo wiadomo niema to jak największa biblioteka na świecie... Często korci mnie żeby skorzystać z instrukcji plastikowych modeli.Ale to nie to...
Napisano 23 Listopad 201113 l Kolejny wspaniały skomplikowany model. Znowu będzie na czym oko zawiesić.
Napisano 24 Grudzień 201113 l Cudnie Jak skończysz, zrób do niego jeszcze flaka 88 na holu ;) pozdrawiam
Napisano 27 Grudzień 201113 l Autor Miło że ktoś się odezwał :) bo zastanawiam się czy ciągnąc tutaj ten wątek . Jak na chwile obecną takie działko jest w dalszych planach i wtedy na pewno je podczepię :).
Napisano 15 Styczeń 201213 l W pustynnym malowaniu ładniejszy :) Widzę że już jest na ukończeniu, powodzenia!
Napisano 15 Styczeń 201213 l Podzielam zdanie poprzednika a do tego widać było wyraźnie wszystkie drobne detale-ogrom bardzo dobrej roboty
Napisano 16 Styczeń 201213 l Świetnie, świetnie. Jak będzie właściwe oświetlenie + ao to wydobędzie i detal.
Napisano 16 Styczeń 201213 l Ja też proponuję zmianę malowania. Najlepiej na jakąś panterkę, a jak nie, to pustynny też jest ok.