Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam następny półgąsienicowiec tym razem Sd.Kf 7 Jeszcze na etapie ramy ale już chyba jest co pokazać więc wstawiem. 57801963.jpg

Edytowane przez Vorenus

• Odpowiedzi 20
  • Wyświetleń 3,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

hmmm to może dasz cynk jak byś miał takie materiały do innych pojazdów ? ;) Ja korzystam z książek ale z reguły tam jest tylko z "zewnatrz" zdjęcia... nie ma takich detali niestety.

Napisano

przyłączam się do prośby guffqa :) oraz życzę dalszych postępów pracy, będę obserwował postępy:D

Napisano
  • Autor

Tak jak mówiłem głównie internet , dosłownie rycie w internecie kilka dni na różne sposoby :).

Z książek najlepiej takie które mają "detail" w nazwie .

np Wing and wheels publications wydaje świetną serie , dalej z kagero - photosniper .

Trzeba po prostu szukać .

Mały Up :

76866660.jpg

Napisano

Głównie internet nam zostaje bo wiadomo niema to jak największa biblioteka na świecie... Często korci mnie żeby skorzystać z instrukcji plastikowych modeli.Ale to nie to...

Napisano

Cudnie

Jak skończysz, zrób do niego jeszcze flaka 88 na holu ;)

pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Miło że ktoś się odezwał :) bo zastanawiam się czy ciągnąc tutaj ten wątek .

Jak na chwile obecną takie działko jest w dalszych planach i wtedy na pewno je podczepię :).

Napisano

Podzielam zdanie poprzednika a do tego widać było wyraźnie wszystkie drobne detale-ogrom bardzo dobrej roboty

Napisano

Ja też proponuję zmianę malowania. Najlepiej na jakąś panterkę, a jak nie, to pustynny też jest ok.