adek Napisano 10 Listopad 2011 Napisano 10 Listopad 2011 Multikino zaprasza na drugą edycję Nocy 3D podczas której zobaczycie najlepsze filmy w trójwymiarze. W repertuarze znajdziecie zarówno kino artystyczne, popularne oraz filmy krótko- i pełnometrażowe. Start 11 listopada od 23.00. Będzie to również okazja żeby zobaczyć w trójwymiarze film Damiana Nenowa "Paths of Hate". Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2085
Dav Napisano 10 Listopad 2011 Napisano 10 Listopad 2011 Oj tam. Chyba skorzystam... :) Chociaż wszystkie filmu już widziałem. Nie licząc Nenowa. ;)
Mortom Napisano 10 Listopad 2011 Napisano 10 Listopad 2011 Fajnie mieszkać w mieście gdzie jest multikino :|
Shogun 3D Napisano 11 Listopad 2011 Napisano 11 Listopad 2011 Obawiam się, że ja chętnie nie skorzystam. Przy obecnej technologii ból głowy od 1 w nocy gwarantowany.
soshka.cg Napisano 11 Listopad 2011 Napisano 11 Listopad 2011 Ciekaw jestem czy Multikino raczylo laskawie skalibrowac projektory. Jezeli olali to jak zwykle to torebki na pawia moze dadza gratis ;)Przydadza sie napewno :P
Rekomendowane odpowiedzi