Napisano 10 Listopad 201113 l Witam, nazywam się Michał Słowikowski i "działam" we Wrocławiu. Od około 4 miesięcy zajmuję się fotografią studyjną. Chciałbym podzielić się z Wami moimi pracami, które będę sukcesywnie dodawać. Zapraszam więc do zaglądania i rozpoczynam fotografią Moniki, która pewnie pojawi się jeszcze klika razy. W tym przypadku w charakterze glamour. 1. Pozdrawiam, M.S. Edytowane 9 Styczeń 201213 l przez michalslowikowski
Napisano 10 Listopad 201113 l Witamy Kolegę na forum! Uważam, że oświetlenie bardzo fajne ale nie do końca kompozycja jest ok... A to dlatego, że to co powinno być na pierwszym planie zostało zsunięte na drugi - za mało twarzy. Zdjęcie skupia cała swoja uwagę na nie właściwym miejscu... :-) Jeżeli chodzi o włosy widać, że eksperymentujesz i próbujesz nadać pewnej ekspresji i to jest fajne. Jednak przedstawiona kompozycja jest trochę za mało interesująca. Starałbym się iść w kierunku większego minimalizmu i prostoty. Reasumując nie jest źle jak na początek aby tak dalej. Czekamy wiec na kolejną porcje zdjęć :-) Pozdr.
Napisano 17 Listopad 201113 l Autor Kolejna porcja zdjęć zatem. Dla kontrastu portret męski - pana młodego z sesji ślubnej. 2. Pozdrawiam, M.S. Edytowane 9 Styczeń 201213 l przez michalslowikowski
Napisano 17 Listopad 201113 l Calkiem przyzwoite zdjecia. Tylko dlaczego mowisz "kolejna porcja zdjec" jesli zarowno za pierwszym jak i za drugim razem dodales jedna fotke? ;) Czekam na wiecej.
Napisano 23 Listopad 201113 l Autor Cierpliwość jest cnotą :) Teraz też będzie trochę skąpo... ubrana Ania. 3. Jak zwykle pozdrawiam odwiedzających, M.S. Edytowane 9 Styczeń 201213 l przez michalslowikowski
Napisano 3 Grudzień 201113 l Autor Update. Ponownie Monika. Tym razem w fotografii beauty. 4. Pozdrawiam, M.S. Edytowane 9 Styczeń 201213 l przez michalslowikowski
Napisano 3 Grudzień 201113 l przesadziłes w tym z postprodukcją. Druga sprawa rozbijaj modelkom sklejone rzęsy bo wyglądają tanio przez to.
Napisano 11 Grudzień 201113 l Autor Dziś przedstawiam Wam Sylwię w wydaniu glamour: 5. Pozdrawiam. Edytowane 9 Styczeń 201213 l przez michalslowikowski
Napisano 21 Grudzień 201113 l Autor Ponownie Sylwia. Dziś w portrecie beauty. 6. Pozdrawiam. Edytowane 9 Styczeń 201213 l przez michalslowikowski
Napisano 22 Grudzień 201113 l glamour bardzo fajne ale portret juz niestety nie... na takich zblizeniach twarz musi wyrazac jakies emocje i byc ciekawa ... a troche to nie wyszlo wedlug mnie/
Napisano 3 Styczeń 201213 l jakoś słabo to wywołujesz. wszystko takie niezdrowe ma kolory i myślę, ze histogram też wygląda nieładnie.
Napisano 9 Styczeń 201213 l Autor Rzeczywiście coś się źle działo z wywoływaniem. U mnie zdjęcia wyglądały tak, jak powinny. Podmieniłem wszystkie na nowo-wygenerowane. Mam nadzieję, że teraz będzie ok. Kolory powinny nabrać życia. Dorzucam kolejne zdjęcie - Monika w klimacie fashion, za którym szczerze mówiąc nie przepadam. 7.