Napisano 11 Listopad 201113 l Do Administratora! Apropo konfiguracji Waszego Forum... rzygac mi sie zachcialo jak musialem 3 raz tego samego posta pisac... Proponuje ustawic TIMEOUT - 3sekundy ... Tak aby w ciagu pierwszej sekundy autor mogl napisac jeden znak w ciagu drugiej zatwierdzic post a w w ciagu trzeciej pi erd nac rzyg nac i wyjsc... Dlaczego caly czas mnie wylogowuje gdy chce opublikowac posta i trace cala tresc ktora napisalem... vBulletin Sucks... Dlugi
Napisano 11 Listopad 201113 l Panie długi radzę wyhamować. Przede wszystkim proszę zapoznać się z regulaminem forum widocznym na stronie głównej. Mówi on między innymi o kulturze wypowiedzi, jak również o pisaniu jasnym językiem. Jeżeli ma pan problem z działaniem forum należy go zgłosić moderatorowi a nie wylewać żale na forum - w dodatku nie wiadomo o co chodzi. Po zapoznaniu się z tym dokumentem zachęcam do wyedytowania postu i jasnego i kulturalnego sformułowania myśli. Z poważaniem Moderacja.
Napisano 12 Listopad 201113 l Mocarny koleś. W jednym poście żebrze o to by ktoś coś za niego zrobił za free, prosi o użyczenie mocy komputerów nie wiadomo w jakim dokładnie celu i najlepsze że w temacie daje "konkurs" gdzie nic o tym nie ma. No chyba że konkurs, kto za free zrobi lepiej - główna nagroda to uścisk dłoni i niewybredny komentarz. Z kolei w następnym jedzie z mięsem na temat Forum. Forum to dobrodziejstwo wielu grafików i świętość za której naruszenie grozi banicja, jak ci się chce rzygać na forum to nikt cie tu nie trzyma - żebyś lepiej zrozumiał to po przetłumaczeniu na twój język zabrzmi to [...]. Timeout reaguje na chamstwo i nie pozwala pisać takim jak ty. Powodzenia w szukaniu, ale chyba już nie tutaj. Edytowane 12 Listopad 201113 l przez Adek
Napisano 12 Listopad 201113 l Dziwny sposób i kompletnie niezrozumiały dla mnie zgłaszania problemu. Pomijam te wulgaryzmy i sposób powiadomienia o tym. Nikt nie zgłaszał takich problemów. Nie ma żadnego timeout'a dziwnego. Ciągłe wylogowanie faktycznie może mieć związek z cookie w przeglądarce (może blokujesz cookie vb). Ale co innego może być problemem, wygląda, że wychodzisz przez jakieś dziwne proxy/ip/vpna, które może np. zmieniać swój ip i jest problem z rejestracją cookie.
Napisano 12 Listopad 201113 l Oh moderacjo ;) Nie używasz już przycisku BAN? Przeca to taka przyjemność :> (wiem coś o tym)
Napisano 12 Listopad 201113 l No bez przesady. W ogóle skończmy już ten temat, bo nie ma sensu dyskutować po prostu.
Napisano 12 Listopad 201113 l Eeeee no czy "zabójca trolli" do czegoś nie zobowiązuje? ;) Gość wyskoczył z pretensjami do adminów, pełen rozgoryczenia i tak to zostawicie? eeeeee ;)