Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witka! Choć temat podprowadzony prosto z powieści Johna Stainbecka (której nigdy nie czytałem ;D), to prace nawiązaniem do owej wcale być nie muszą. Wręcz przeciwnie, wybiegajcie imaginacją daleko jak najdaleeeeej! To temat dla was lóódzi prosto od myszy! BOOM!

Regulamin:

* Czas malowania: 1,5 h.

* Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna.

* Prace umieszczamy w tym wątku.

* Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku.

* Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona.

* czas sondy 3 dni.

Nagrody:

* Wybór kolejnego tematu.

* Rekomendacja na stronie głównej serwisu.

* Umieszczenie pracy w galerii.

* Maxymalny szacón

ZAKOŃCZENIE SESJI: 21.11.2011 godz. 23:59 (chyba)

Edytowane przez mysz

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 9,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

mając chwilę, zapodaję panią i mysz, wiem standard ale powstrzymać się nie mogłem :)

miotla.jpg

Napisano

dzięki Kalberos, mam nadzieję, że ktoś się jeszcze dołączy do zabawy, czasu trochę pozostało :)

Napisano

W tym tygodniu moderacja miała wolne :P

Ja nie jestem od opieki nad speedpaintem, ale raczej nie będzie przedłużania :) Zwycięzca, następny temat i jazda ;]

@mysz

Teraz powinieneś założyć sondę ;)

Napisano

Heh, faktycznie już po czasie. Szybko ten czas leci -_-

Moim zdaniem temat był słaby.

Szybka sonda i jedziemy z czymś dalej.

Napisano

Wiekszosc fajnych tematow juz byla, dlatego proponuje zeby moze nawet powtorzyc niektore z nich - co o tym sadzicie?

Napisano

Moim zdaniem nie ma potrzeby powtarzać. Jeśli nie stać nas na wymyślenie czegoś ciekawego i kreatywnego, to może należy rozpocząć dyskusję o poziomie polskiej twórczości?

Wystarczy przejrzeć archiwum Bitew, gdzie ludzie podsuwali własne pomysły...było ich od zatrzęsienia.