Napisano 14 Listopad 201113 l Witka! Choć temat podprowadzony prosto z powieści Johna Stainbecka (której nigdy nie czytałem ;D), to prace nawiązaniem do owej wcale być nie muszą. Wręcz przeciwnie, wybiegajcie imaginacją daleko jak najdaleeeeej! To temat dla was lóódzi prosto od myszy! BOOM! Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. * Maxymalny szacón ZAKOŃCZENIE SESJI: 21.11.2011 godz. 23:59 (chyba) Edytowane 14 Listopad 201113 l przez mysz
Napisano 16 Listopad 201113 l mając chwilę, zapodaję panią i mysz, wiem standard ale powstrzymać się nie mogłem :)
Napisano 18 Listopad 201113 l dzięki Kalberos, mam nadzieję, że ktoś się jeszcze dołączy do zabawy, czasu trochę pozostało :)
Napisano 23 Listopad 201113 l W tym tygodniu moderacja miała wolne :P Ja nie jestem od opieki nad speedpaintem, ale raczej nie będzie przedłużania :) Zwycięzca, następny temat i jazda ;] @mysz Teraz powinieneś założyć sondę ;)
Napisano 23 Listopad 201113 l Heh, faktycznie już po czasie. Szybko ten czas leci -_- Moim zdaniem temat był słaby. Szybka sonda i jedziemy z czymś dalej.
Napisano 24 Listopad 201113 l Wiekszosc fajnych tematow juz byla, dlatego proponuje zeby moze nawet powtorzyc niektore z nich - co o tym sadzicie?
Napisano 24 Listopad 201113 l Moim zdaniem nie ma potrzeby powtarzać. Jeśli nie stać nas na wymyślenie czegoś ciekawego i kreatywnego, to może należy rozpocząć dyskusję o poziomie polskiej twórczości? Wystarczy przejrzeć archiwum Bitew, gdzie ludzie podsuwali własne pomysły...było ich od zatrzęsienia.