mysz Napisano 14 Listopad 2011 Napisano 14 Listopad 2011 (edytowane) Witka! Choć temat podprowadzony prosto z powieści Johna Stainbecka (której nigdy nie czytałem ;D), to prace nawiązaniem do owej wcale być nie muszą. Wręcz przeciwnie, wybiegajcie imaginacją daleko jak najdaleeeeej! To temat dla was lóódzi prosto od myszy! BOOM! Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. * Maxymalny szacón ZAKOŃCZENIE SESJI: 21.11.2011 godz. 23:59 (chyba) Edytowane 14 Listopad 2011 przez mysz
segea Napisano 16 Listopad 2011 Napisano 16 Listopad 2011 mając chwilę, zapodaję panią i mysz, wiem standard ale powstrzymać się nie mogłem :)
segea Napisano 18 Listopad 2011 Napisano 18 Listopad 2011 dzięki Kalberos, mam nadzieję, że ktoś się jeszcze dołączy do zabawy, czasu trochę pozostało :)
Kalberos Napisano 18 Listopad 2011 Napisano 18 Listopad 2011 ja tam nie mam pomysłu na ten temat ale może ktoś się znajdzie
Levan Napisano 22 Listopad 2011 Napisano 22 Listopad 2011 Moze warto jeszcze przedluzyc ten tyg. speedpainting?
n-pigeon Napisano 23 Listopad 2011 Napisano 23 Listopad 2011 W tym tygodniu moderacja miała wolne :P Ja nie jestem od opieki nad speedpaintem, ale raczej nie będzie przedłużania :) Zwycięzca, następny temat i jazda ;] @mysz Teraz powinieneś założyć sondę ;)
CzAk1 Napisano 23 Listopad 2011 Napisano 23 Listopad 2011 Heh, faktycznie już po czasie. Szybko ten czas leci -_- Moim zdaniem temat był słaby. Szybka sonda i jedziemy z czymś dalej.
Levan Napisano 24 Listopad 2011 Napisano 24 Listopad 2011 Wiekszosc fajnych tematow juz byla, dlatego proponuje zeby moze nawet powtorzyc niektore z nich - co o tym sadzicie?
CzAk1 Napisano 24 Listopad 2011 Napisano 24 Listopad 2011 Moim zdaniem nie ma potrzeby powtarzać. Jeśli nie stać nas na wymyślenie czegoś ciekawego i kreatywnego, to może należy rozpocząć dyskusję o poziomie polskiej twórczości? Wystarczy przejrzeć archiwum Bitew, gdzie ludzie podsuwali własne pomysły...było ich od zatrzęsienia.
Rekomendowane odpowiedzi