Napisano 16 Listopad 201113 l Witam chcialbym pokazac dwa moje najnowsze interiory samochodowe z naszej najnowszej kolekcji :) oprocz scenek model samochodu tez byl robiony przezemnie na potrzeby kolekcji, zachecam do komentarzy :) Soft:3ds max, Vray, PS Edytowane 16 Listopad 201113 l przez JOKER
Napisano 16 Listopad 201113 l Piękna robota, tylko ciemny lakier nie za dobrze wygląda, jakieś plamy mu wyskoczyły, to miał być chrom?
Napisano 16 Listopad 201113 l Autor w zasadzie podobnie jak chrom a odbicia to pewnie sciana tak sie lekko rozmazuje :)mozna by bylo lekko podkrecic ustawy i by troszke napewno zniklo:)ale czas renderu musi tez byc w miare krotki jak ktos bedzie chcial to sobie podkreci i wygladzi na lysa banie :P pozdrawiam
Napisano 16 Listopad 201113 l No świetne. Chyba nadchodzi kolejna paczka z modelami bo wysyp dobrych samochodów. Ale lubię oglądać takie rendery. Chociaż pierwszy moim zdaniem lepszy. W drugim otoczenie bardziej mi się podoba, a lakier już mniej.
Napisano 16 Listopad 201113 l Mi się bardzo podoba drugie otoczenie (klimat do auta idealny, a oto chodziło), ale ten lakier faktycznie tutaj nie podchodzi. Oby tak dalej i czekam na następną kolekcję ze scenkami do aut.
Napisano 17 Listopad 201113 l Autor kocham to autko, nie masz renderu od przodu? sa na naszej stronce mozesz zobaczyc w sklepie w interiorsach pdf najnowsza kolekcja:)pozdrawiam
Napisano 17 Listopad 201113 l Witaj, Bardzo dobry model /widzialem reszte na stronie/, a jeszcze lepsze otoczenie;) jedna rzecz do ktorej mozna sie przyczepic..na pierwszej wizce. Gdy "lapiesz boki", to slad opony raczej nie jest wiernym odwzorowaniem bieznika;) ogolnie fajna rzecz, pozdrowienia
Napisano 17 Listopad 201113 l ja troche pojade, bo pamietajac twoje wczesniejsze rendery autek to te wypadaja slabo i sztucznie.... ale jak juz oceniajac to 1ka lepsza, 2ka duzo gorsza
Napisano 17 Listopad 201113 l To drugie otoczenie jest wypas ale faktycznie ten lakier mi nie do konca lezy.