JOKER Napisano 16 Listopad 2011 Napisano 16 Listopad 2011 (edytowane) Witam chcialbym pokazac dwa moje najnowsze interiory samochodowe z naszej najnowszej kolekcji :) oprocz scenek model samochodu tez byl robiony przezemnie na potrzeby kolekcji, zachecam do komentarzy :) Soft:3ds max, Vray, PS Edytowane 16 Listopad 2011 przez JOKER
pecet Napisano 16 Listopad 2011 Napisano 16 Listopad 2011 Piękna robota, tylko ciemny lakier nie za dobrze wygląda, jakieś plamy mu wyskoczyły, to miał być chrom?
JOKER Napisano 16 Listopad 2011 Autor Napisano 16 Listopad 2011 w zasadzie podobnie jak chrom a odbicia to pewnie sciana tak sie lekko rozmazuje :)mozna by bylo lekko podkrecic ustawy i by troszke napewno zniklo:)ale czas renderu musi tez byc w miare krotki jak ktos bedzie chcial to sobie podkreci i wygladzi na lysa banie :P pozdrawiam
adek Napisano 16 Listopad 2011 Napisano 16 Listopad 2011 No świetne. Chyba nadchodzi kolejna paczka z modelami bo wysyp dobrych samochodów. Ale lubię oglądać takie rendery. Chociaż pierwszy moim zdaniem lepszy. W drugim otoczenie bardziej mi się podoba, a lakier już mniej.
Sjon Napisano 16 Listopad 2011 Napisano 16 Listopad 2011 Mi się bardzo podoba drugie otoczenie (klimat do auta idealny, a oto chodziło), ale ten lakier faktycznie tutaj nie podchodzi. Oby tak dalej i czekam na następną kolekcję ze scenkami do aut.
kliment woroszyłow Napisano 17 Listopad 2011 Napisano 17 Listopad 2011 kocham to autko, nie masz renderu od przodu?
mookie Napisano 17 Listopad 2011 Napisano 17 Listopad 2011 Ciekawa kompozycja i bardzo dobre modele, gratulacje!
JOKER Napisano 17 Listopad 2011 Autor Napisano 17 Listopad 2011 kocham to autko, nie masz renderu od przodu? sa na naszej stronce mozesz zobaczyc w sklepie w interiorsach pdf najnowsza kolekcja:)pozdrawiam
kaigreko Napisano 17 Listopad 2011 Napisano 17 Listopad 2011 Witaj, Bardzo dobry model /widzialem reszte na stronie/, a jeszcze lepsze otoczenie;) jedna rzecz do ktorej mozna sie przyczepic..na pierwszej wizce. Gdy "lapiesz boki", to slad opony raczej nie jest wiernym odwzorowaniem bieznika;) ogolnie fajna rzecz, pozdrowienia
plasti Napisano 17 Listopad 2011 Napisano 17 Listopad 2011 ja troche pojade, bo pamietajac twoje wczesniejsze rendery autek to te wypadaja slabo i sztucznie.... ale jak juz oceniajac to 1ka lepsza, 2ka duzo gorsza
FF Napisano 17 Listopad 2011 Napisano 17 Listopad 2011 To drugie otoczenie jest wypas ale faktycznie ten lakier mi nie do konca lezy.
Rekomendowane odpowiedzi