adek Napisano 17 Listopad 2011 Share Napisano 17 Listopad 2011 W Krakowie 23 listopada odbędzie się Video Meeting – spotkanie ze specjalistami branży wideo, którzy podzielą się wiedzą na temat procesu postprodukcji, tworzenia animacji i efektów specjalnych. Wydarzenie dedykowane jest w szczególności praktykom oraz wszystkim, którzy chcą poszerzyć swoją wiedzę z zakresu powstawania zaawansowanych produkcji filmowych. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2098 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xrs Napisano 17 Listopad 2011 Share Napisano 17 Listopad 2011 a na to trzeba się gdzieś zapisać, czy wstęp jest wolny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 17 Listopad 2011 Autor Share Napisano 17 Listopad 2011 Wstęp wolny i nie ma rejestracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 22 Listopad 2011 Share Napisano 22 Listopad 2011 ktoś się wybiera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilar Napisano 23 Listopad 2011 Share Napisano 23 Listopad 2011 ja bede z kolegami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 23 Listopad 2011 Share Napisano 23 Listopad 2011 bede wieczorkiem. dborg tez sie wybiera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 23 Listopad 2011 Share Napisano 23 Listopad 2011 Organizacyjna porażka - średnia 2 ludzi na 1m2, ani gdzie usiąść, ani gdzie stanąć, obrazu na drugą salę nie można puścić. Ja wyszedłem po kilkunastu minutach, bo mi było po prostu duszno. Oddajcie mi moje stracone pół dnia i paliwo! ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 23 Listopad 2011 Share Napisano 23 Listopad 2011 Streaker: W Krakowie to standard niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi